Hjeelp!

Hjelp ønskes!

Trenger noe god inspirasjon til vårt nye kjøkken.
Skal flytte inn i nytt (nytt for oss men bygget i 85/85...)
og skal bygge ut kjøkkenet og skape vårt drømmekjøkken!
Har planlagt å selvfølgelig ha Lindigø fra Ikea....
Blir aldri tilfreds med skap plasseringen
Noen god råd til kjøkken inspirasjons Blogger????

Kjempeglad for tips!

Kos dere enn så lenge.
Jeg tar meg en tur til Landstil på MOi,
må opp og se om rammene mine har kommet!!

Ha en fin 3 desember!!


"Advent oppsatsen min"
Fikk forresten en kjempefin hilsen i postkassen min i går,
den var fra en kjempedyktig kunsner ved navn
Solveig Skogseide...
(se link på venstre side...)

Tusen takk Solveig,jeg ble kjempeglad!!!

Til dere som lurer på hva jeg fikk..
Her er et bilde!
(fikk noen kjempefine kort,som jeg skal ramme inne!)Klem fra

Mona

Kommentarer

  1. Kan ikke hjelpe med kjøkken, men vil bare berømme den koselige adventsoppsatsen din. Prøvde meg på noe sånt jeg og, men kattungen vår ville ikke ha noe av det, så det ble en enkel en istedet. Neste jul kanskje? Og for noen flotte kort! Blir nok stilig i ramme. Ha en fortsatt fin kveld. Klem Yvonne

    SvarSlett
  2. God Morgen Yvonne! Takk for at du la igjen et spor på Bloggen min. Ang advents oppsatsen min så ble jeg selv ganske fornøyd...( er faktisk første gang jeg har laget det =))...) Jeg har også to katter men de er heldigvis voksne og har "løpt fra seg", det hender de henger i noen gardiner rundt forbi vist de finner det for godt..hihi. Kattunger er jo bare nydelige da og de har sin sjarm enten de ødelegger eller ikke....men de er rampete så det er bare å følge med. Jeg husker godt når våres to var små ( har en jente og gutt som er søsken) de var OVERALT og ødela stadig noe...himmel så irritert jeg ble på de noen ganger. De har revet ned maaange lysestaker og div..Men jeg er jo glad i dem tross alt! Ha en kjempefin 4 desember Yvonne! KLem

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg