Give Away...

Hei og hopp...

Det er helg folkens, tre ganger Hurra for det:))))
Fredag, den beste dagen i uken. Da er det Tv kos med Norske talenter:)
I går så jeg på  Gullungene på Tv Norge, noen som har sett på det????
Jeg har sett vær eneste episode, synes det er litt artig! En ting er helt sikkert og det er at jeg trodde ikke det var mulig å bli så bortskjemt som disse gullungene, stakkars foreldre selv om det er de som har den meste skylden for at det er blitt sånn! Min mening er absolutt at unger skal ha noen grenser og lære det at penger vokser ikke på trær!!!! Noen foreldre velger faktisk å "kjøpe" ungen/e sine lykkelig ved å gi de alt de peker på og litt til.. Det har jeg sett med egne øyne uttalige ganger.. Hva lærer de av det????

Helg ja...
Det er på tide med en liten feiring her på min lille blogg! Jeg har passert 70000 besøkende og det synes jeg er utrolig morro. Jeg er ingen stor blogger men setter veldig pris på de besøkende som titter innom og finner bloggen min litt inspirerende:)
Tusen takk til dere alle, dere er mine "number one"...
Nå har det seg jo slik at det er stort sett bare bloggere som gidder å legge igjen en hilsen, det  hadde vært utrolig kjekt om noen av dere andre/anonyme også la igjen et lite spor så jeg viste at akkurat DU hadde vært innom.
ALLE kan kommentere på en blogg:))))
Tar du utfordringen????

Min gave tilbake til dere har jeg valgt å gjøre på denne måten:

Det blir en hoved give away + En give away nr 2 og en nr 3...
De skal ligge på rad nedover siden min:)))
Da velger jeg at det blir på denne måten,

Hovedpremien er en 5 armet lysestake som jeg har kjøpt hos Jotex (jeg kjøpte nemlig 2 stk :))))
(Det er kun lysestaken på bildet som er premien, ikke hjertene...)


Ønsker du å være med?
Legg igjen en kommentar og du er med i trekningen.
Trekningen blir 1 Juli...

*****

Give away nr 2  er til de av dere som vil linke til innlegget med BILDE OVER HER!
Legg igjen en kommentar under innlegget "Link" om at du" Linker",
og du er med i trekning av nydelig Te fra Pukka:)))

*****

Give away nr 3 er til de av dere som ønsker å bli følger av bloggen min:)
Legg igjen en kommentar under innlegget "Følger" om at du har lagt deg som følger,
og du er med i trekningen av  den nydelige Pukka Te-en.

*****
Jeg har delt opp i 3 forskjellige give awayer for å gjøre trekningen enklere:)))

Håper du forstod:)))

Lykke til!

Da tar jeg helg og skal kose meg så godt jeg bare kan og  jeg håper selvfølgelig
at akkurat DU også får en toppers helg.
Nyt...

God Helg!


Populære innlegg