Litt bilder...

Heisan...
Her hos meg er det for tiden stille, jeg har ikke nett eller dvs jeg har lånt et mobilt bredbånd fra min mamma midlertidig. Nettet er ikke oppe å går enda i Villa Tverteigen så det får vi se på til helgen!
Mobilt brebånd er ikke det raskeste akkurat men nå skal jeg se om jeg kan få lastet oppp et bilde eller to så får dere få en stor ladning med bilder når ting går litt kjappere =))

Lørdag fikk vi kjørt opp en hel mengde store ting til huset, alle garderobeskap som vi sko ha med oss pluss en del andre ting som "ruver" litt.
Søndagen ble det litt rydding innvendig ettersom det flyter ganske godt.
Det blir jo til at en bare stuer inn og stuer inn og ikke får pakket ut igjen men det kommer etter hvert.
Nå jobbes det i håp om at vi kan overnatte for første gang på Lørdag..
Time will show!!!!

Det er iallefall mye spennende som har skjedd i huset, i dag skal mannen legge på nytt gulv på soverommet vårt...
Det er type Senso Rusic- Selvklebende vinyl, vi hadde egentlig ikke treng nytt gulv der men så var kona til mannen som hadde så lyst på dette gulvet.... :))))))
Det får jeg presentere etterhvert ;))

Jeg lar bildene tale for seg ;)

Spisestuen:

"rått" skal det være...

Platingen er ferdig og så var det lister....
I hjørnene valgte vi pynteklosser...

Det første møbelet har fått sin plass i spisestuen...


Mer kommer etter hvert så følg med....

Ha en strålende flott Tirsdag.

--

Kommentarer

 1. Nydelig shjenk!!! sånne veggplater har jeg også lyst og sette opp i stua etterhvet. Men jeg må finne ut hvordan vi gjør med foringer, og sånn!!! Kan hende jeg må gå for tapet i stedet...... Jeg skal starte med og male om alle møblene fra diverse antikkhvit og over til egghvit, så får jeg se på hvilke farge som blir finest på veggene, og så får jeg da vurdere tapet kontra planeler.klemz, klemz. Ha en fin-fin superhelg!!!

  SvarSlett
 2. Gleder meg masse til å sitte på kjøkkenet ditt å drikke kaffe eller et eller annet godt. he he
  Ikkje lenge igjen nå:)
  Her suser det i sivet å du må ringe meg!:))

  SvarSlett
 3. Å, så flott det blir! Lyst og trivelig:-) Og skjenken var bare helt nydelig!

  Lykke til videre!


  Klem

  SvarSlett
 4. What a beautiful photos Mona.

  Hugs Riet.xx

  SvarSlett
 5. Hallo kjære!!!! Det meste handler om let, fin og TRYKK!!!!! Med andre ord, trykk på underskriften!!!!! Da skal du komme til den siden på internett, hvor du finner deg en underskrift, som du vil bruke. Og så lenger du den inn i fotoboksen din, og henter den frem ved behov. Har har arkivert den under signatur, så det er lett og finne den. Håper du finner frem, si i fra om du ikke får det til, så skal jeg se om jeg klarer og finne en bedre veibeskrivelse!!!!!! Klemz Grethe

  SvarSlett
 6. Dette må jo være avdelingen for de flinkeste i klassen.

  Du kan være sikker på at jeg skal følge med. Dette prosjektet er jo så spennende.

  Lekker skjenk.

  Klem

  SvarSlett
 7. Hei hei Mona,
  Ja, nydelig skjenk - så morsomt at du har fått 1. møbel på plass! Titter bare innom deg i farten for å ønske deg en riktig fin dag i morgen!
  Kose deg!
  Klem Solveig :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg