Sooool...

Solen titter frem fra skyfri himmel etter årets største nedbør mengde her på Sørlandet.
Gud bedre som det har regnet i godt og vel et døgn! Det var store flom mengder rundt forbi og stengte veier pga av vannmengder som "ikke lignet grisen"...nå meldes det fint vær til langt ut i neste uke...
Det blir deilig.
Enda bedre er det at i morgen er det Fredag og da drar min kjære og meg på hytta... *o lykke* og denne gangen får vi overnattings besøk på Lørdag av Elin og mannen, *dobbeltlykke*...gleeeder meg til høstkos med godis og venninne prat og kansje et par runder med et spill av en slag....

I går var jeg innom en kjempefin møbel/interiør butikk som var et mekka for Greengate fan, det ble selvsagt noen produkter med i posen, skal vise noen bilder fra den i morgen.
Enda mer digg var det at det nye bladet fra Jeanne D Arc nettopp var kommet så nå er det i boks til hytteturen,har ikke fått Bolig pluss enda i posten, men det kan jo hende at det kommer i morgen før vi drar...

I kveld skal meg og mannen på kino med et vennepar, vi skal filmen om Nokas ranet i Stavanger.
Blir spennende og se hvordan de har klart og skape en realistisk hendelse ut av den tragedien...

Har du kansje rukket å se den filmen på noen premiere?

Ønsker alle som titter innom siden min en knakende fin høstkveld. Jeg setter pris på vær og en av dere, ikke glem det da!!!!!


Nå venter noen klær på meg i vaskemaskinen....


Tadaaaa!!!!Kommentarer

 1. HERLIG med sol igjen. Det var et forferdelig vær igår...var bare innendørs. OG jeg har fått bladet i postkassa, det skal jeg kose meg med ikveld. Ha en fin helg og hils til ELin.

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 2. Deilig med sol igjen! Her har det faktisk vært mye sol, og det er vi glad for. Liker ikke når det er så mye regnvær..

  Ha en god kveld!

  SvarSlett
 3. Då är det väl Norgevädret som kommit till mig då...bara regn och grått idag, ett riktigt höstväder....blev faktiskt lite besviken på sista Jeanne...inte vill jag ha djurhudar och uppstoppade djur hemma hos mig och så flera reportage som man sett många gånger i andra interiörblad..ha en trevlig kväll, klemmer VIOLA

  SvarSlett
 4. Ja helt fantastisk med sol igjen, trodde rent vi skulle regne vekk i går. Håper det gode været fortsetter på Sørlandet, for i morgen reiser vi også på hytta. Gleder meg til å besøke Sørlandet igjen...

  Kos deg kjempemasse i helgen:-)

  Klem

  SvarSlett
 5. God tur, det hørs ut som du har planer om å kose deg =) Har vært deilig sol her også i dag, følte nesten at sommeren kom tilbake. Deilig!! Og joda, det kommer en del tags og klistremerker til gavepynten i disse dager. Fikk tatt bilde av noen av dem tidligere i dag, så tenkte jeg skulle begynne å legge ut litt smått om senn på bloggen i kveld.

  SvarSlett
 6. Hei kjære Mona og takk for alle koselige kommentarer, du er så flink å skrive på bloggen min, rørt, jeg!!!! Deilig med sol, ja, og så håper jeg dere ksoer dere på kino, skal se den jeg også så anmeld den gjerne... Vakre hjem reprotasjen fra Balke kommer til våren, de jobber 1/2 år foran...Spennende:-) Ha en finfin helg, stor klem fra Marianne

  SvarSlett
 7. Er det mulig? Har ikke dysleksi, bare turboLaila:-) Koser reportasjen..Hehe, følte jeg måtte rette opp,-)

  SvarSlett
 8. Ønsker dere en deilig høsthelg på hytta med gode venner! Håper det ble en koslig kinotur også, hvordan var filmen?

  God tur!
  Klem Jenny

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg