Sooool...

Solen titter frem fra skyfri himmel etter årets største nedbør mengde her på Sørlandet.
Gud bedre som det har regnet i godt og vel et døgn! Det var store flom mengder rundt forbi og stengte veier pga av vannmengder som "ikke lignet grisen"...nå meldes det fint vær til langt ut i neste uke...
Det blir deilig.
Enda bedre er det at i morgen er det Fredag og da drar min kjære og meg på hytta... *o lykke* og denne gangen får vi overnattings besøk på Lørdag av Elin og mannen, *dobbeltlykke*...gleeeder meg til høstkos med godis og venninne prat og kansje et par runder med et spill av en slag....

I går var jeg innom en kjempefin møbel/interiør butikk som var et mekka for Greengate fan, det ble selvsagt noen produkter med i posen, skal vise noen bilder fra den i morgen.
Enda mer digg var det at det nye bladet fra Jeanne D Arc nettopp var kommet så nå er det i boks til hytteturen,har ikke fått Bolig pluss enda i posten, men det kan jo hende at det kommer i morgen før vi drar...

I kveld skal meg og mannen på kino med et vennepar, vi skal filmen om Nokas ranet i Stavanger.
Blir spennende og se hvordan de har klart og skape en realistisk hendelse ut av den tragedien...

Har du kansje rukket å se den filmen på noen premiere?

Ønsker alle som titter innom siden min en knakende fin høstkveld. Jeg setter pris på vær og en av dere, ikke glem det da!!!!!


Nå venter noen klær på meg i vaskemaskinen....


Tadaaaa!!!!Populære innlegg