Stein gal...

I mitt forrige innlegg fikk jeg ikke med meg hva som ble shoppet på vår sydentur og for å være helt ærlig
så ble det ikke store shoppingen for hva er det egentlig å handle på disse syden turene annet enn suvenirer, t-skjorter, vesker, solbriller osv.
Det er et hav av disse butikkene som selger kopivarer.
Jeg kjøpte meg to par billige solbriller, en klokke og en veske. Mannen fikk seg et par nye t-skjorter, et belte og et par solbriller.
Guttaboys her i hus fikk seg 2 t-skjorter vær, en college genser, en caps og et håndkle, alt i kopi av DC,
de var meget godt fornøyd.

( bildet er fra en nydelig blomst som var utenfor leiligheten på Rhodos)

Når jeg er i syden har jeg det med at jeg alltid skal kjøpe med et par bade håndkler med navnet på plassen vi er på, så denne gangen stod det Rhodos på de!!!
En bloggevenninne gjorde meg oppmerksom på at jeg måtte passe på vekten på koffertene så ikke det ble overvekt,
ettersom dette aldri har vært noe problem for oss så regnet jeg med at dette sko gå greit.

Når koffertene var pakket så var de ganske så fulle.....og tunge!!!!
Oppi min koffert var det vel sånn ca 2 kg med stein, en kan vel si at jeg er stein-gal som tar med meg hjem 2 kg stein fra syden, men det er jo så mange fine. Jeg tar alltid med meg hjem noen steiner som jeg kan bruke til å dekorere med, og denne turen kunne jo ikke være noe unntak....
Meeeen 2 kg....ehh..jeg vet det var litt mye, men jeg klarte ikke å kvitte meg med noen av dem :)))

På flyplassen kom problemet...*sukk*
Koffertene ble veiet..og ikke nok med det, for første gang på mine syden turer ble håndbagasjen veiet...
Og vi som hadde pakket mye av det tunge i ryggsekkene og vesken..
Resultatet ble over vekt....Den nette sum av 13 kg for mye...
Dette tilsvarte 65 Euro...*sukk* det ble noen dyre steiner og tekstiler..hehe..
Kontanter hadde jeg ikke til å betale med og Visakort kunne de ikke ta på flyplassen så dermed måtte jeg begi meg ut på en lang vandring igjennom hele flyplassen ( som var ganske lang) og over i den gamle fløyen på flyplassen for å finne en minibank så denne svenske innkreveren kunne få sine etterlengtede Euro..

Jeg lærte noe av dette for å si det sånn, og det er tydelig at de har blitt strenge på bagasje vekten.
Så ta dette til ettertanke vist du skal ut og reise!!!

Nok om det..

I helga har vi hatt bursdag selskap for stesønnen min som ble 13 år. Vi hadde selskap både Lørdag og Søndag. Bursdags`s barnet var tydelig fornøyd med gaver etter selskapelighetene og vi voksne var fornøyd på hans vegne og for at selskapene gikk greit.

Spisestuen var dekket til fest og vi serverte Kyllingsuppe med nystekte baguetter for så og ha kake etterpå.
Frukt og godsaker var også et must..


på en høstkveld i kosekroken...


Eller`s på interiør fronten så er det ikke så mye nytt å blogge om...
Kommer nok sterkere tilbake.
En ting jeg må lære meg er å lage kortere innlegg,
det har seg næmlig slik at fingra bare skriver å skriver
for det er så mye jeg sko ha sagt :)))
*smiler*

Jeg lærer nok etterhvert,
håper ikke du kjedet deg underveis i min fortelling om den "stein gale dama" som 
har lært at en skal pakke mindre med seg på tur... :))

Håper du får en kjempefin uke, både med eller uten høstferie!!!

Nå må jeg ha meg en kopp kaffe,

Tadaaaa!!!


Kommentarer

 1. Hehe :))
  Kjenner godt igjen det med for mye i kofferten ja ;) Denne gangen holdt jeg meg faktisk under 20 kilo !!!
  Stein er tungt ja hihi ;)
  Gratulerer med stesønnen :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Hei kjære Mona

  Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg. Skulle nok ikke vært så mørkt bilde av skjenken, men jeg har ingen forhåpninger å vinne heller.
  Når du nå skriver om overvekt på bagasjen, så kan jeg fortelle at sist vi skulle hjem fra 10 dager i USA så hadde denne damen 25 kg i overvekt. Hvordan jeg hadde fått det til, er fortsatt en gåte hi hi. Måtte betale over 1000 kr. Surt:-(

  Ha en god kveld videre

  Klem
  Agnes

  SvarSlett
 3. Hihi.. Ja, overvekt på tur er kjipe greier. :o) Første gangen vi var i Thailand var vi skråsikre på at vi måtte betale maaasse for det vi hadde for mye. Helt til reiselederen (norsk) skvatt inn og begynte å flørte hemningsløst med skrankedamen (thailandsk). Han hadde lyst hår og krøller, og hun sendte koffertene våre videre. :o) Tror ikke vi er like heldige en annen gang. :o)

  Nydelige bilder du viser. Vakkert dekket bord og masse koslig snacks. :o) Ser ut til at dere koste dere, ja! :o)

  Ha en fin dag videre!
  Klem Jenny

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg