Å leke med bilder,

Kan føre til så mangt :))
Det er ingen hemmelighet at jeg er VELDIG glad i å ta bilder. Så glad at minnet på pc en min nå er fult, det er 2,77 GB ledig av et minne på 106 GB...gosh...her må noe gjøres og jeg har ikke annet valg en å ta fatt på problemet. Hvorfor jeg ikke har gjort noe før??? Godt spørsmål og et meget godt svar : Det er enklere å drøye det helt til en MÅ...End og story!!!
Hehe..
Jeg må bare le... Jeg har et meget godt kamera på mobilen, skal du ha ny mobil og vil ha en med godt kamera så anbefaler jeg Sony Ericsson w995, meget god mobil. Mange av bildene jeg legger ut på bloggen er faktisk tatt med mobilen og i dag tenke jeg å bare vise litt hvor gøy man kan ha det med bilder (fra mobilen)....vist man har interessen vel og merke :)))
Jeg testet ut litt i går og satte mobilen på "solariser"...Da ble stuen min forandret til sånn tegne serie aktig stue..
Se bare her:
Pus er bare en grå flekk der den ligger i sofaen,


Fancy greier altså :)


Og du å du....store barn og små gleder :))) Yejjj!!!


Alt man kan finne på....*ler*

Men, egentlig hadde jeg tenkt å la dere ta en snikk titt i gangen.
Der har jeg satt siste finger på verket og jeg må si at vi er strålende fornøyd.


Carpe Diem skiltet kjøpte jeg hos Panduro.
1.Jeg har grunnet det hvitt
2. Jeg har malt med med en grå farge
3. Jeg har malt det hvitt igjen 
4. Jeg har pusset kantene for å få det slitt og shabby!Tre knaggen du ser i speil bildet kjøpte jeg på en brukt butikk.
Det er skikkelig "rækved" og den er kjempefin.

De to små bildene på veggen husker jeg ikke hvor jeg kjøpte bare
at det var i Sandnes området :)

Håndtaket til ytterdøren lette jeg veldig etter før jeg ble fornøyd.
Jeg ville jo ha et mest mulig antikk preget et,
og dette endte jeg opp med,


Det er merke "Jaco" i farge: Old Silver...
Kjempefint!!!


Lyktene er fra europris :))

Her fikk du en liten snik titt, mer fra gangen kommer :))

I dag fikk jeg min følger nr 100 :))
Velkommen skal du være og alle andre også som har hengt seg på.
Kjempekoselig at dere titter innom meg mine små sprell,
Dere Ruler :))

"Ha en fortreffelig aften Ladies (and gentleman???) "

KlemmerPopulære innlegg