Til salgs =)

Heisan.

Så er vi i November og det er lenge siden jeg hadde et innlegg har vel ikke den helt store blogge innteressen lengre. Det er veldig koselig å se at det fortsatt er besøkende innom og kansje finner noe inspirasjon her, Takk for at du fortsetter å stikke innom.
Den siste tiden har jeg hatt litt stil forandring i hjemmet og det har gått litt etter litt fra det lyse og romantiske til det litt mer røffe med kontraster. Jeg liker litt mer farge og har begynt å ta inn litt sort i interiøret. Jeg har omaggio lysetaker på "min egen" ønske liste og har falt så for de som man finner i så mange hjem om dagen.
Instagrammere viser titt og ofte disse lysestakene og vasene på sine bilder og jeg sikler ganske.

Man kan ikke bare kjøpe og kjøpe, tenker nå jeg da så nå har jeg tatt meg en opprydding i interiør og pynt og selger på finn.no.
Føles godt å få renske opp litt og heller kjøpe seg litt nytt. Jeg har en liten liste over Riviera Maison pynt jeg skal handle etterhvert. Litt nye lysestaker =)

Litt ut og litt inn.

Ønsker du og se hva jeg selger kan du følge linkene lengre nede på siden.
Kansje er det noe for deg ??og 


Noe for deg ?

Forresten: Noen som vet hva dette bordet under i fra Slettvoll koster?
Finner ikke pris på nett og vi har ingen Slettvoll butikk i nærheten =)
* Kasabi bord *Ha noen fine November dager. Jeg har funnet frem vinter jakka frysen som jeg er =)))

Kommentarer

Populære innlegg