Some Interior Picture !

Heisan !

Plutselig så kommer det bare over enn at "Akkurat i dag vil jeg legge ut noen bilder på bloggen ". Det er ikke ofte det kommer slik over meg men når det gjør det så tar jeg meg tid til et lite innlegg. Forrige gang det skjedde var i slutten av Juni...
En gang innimellom er bedre enn aldri.
Det er fortsatt besøk innimellom her ser jeg og det er jo koselig at noen av mine eldre bilder kan inspirere.
Jeg er aktiv på instagram og deler interiør bilder der med dere som ønsker å følge meg. Setter pris på at dere følger meg og liker det jeg har å dele. Jeg er ikke en person som går så inn i vær detalj på bildet for å få det finest mulig, jeg liker det best slik som det blir der og da. Det er mer meg og så deler jeg det som passer meg med dere. Noen liker det og noen liker det ikke. Vi er alle forskjellige!

Det er mye flotte instagram kontoer å følge og jeg blir neste målløs over hvor flott mange har det. Jeg kunne bygget hus opptil flere ganger vist det var opp til meg for man blir så inspirert. Jeg følger mange fine kontoer og ville få problemer med å skille ut enkeltvis som jeg liker bedre enn andre for alle deler liksom litt av seg selv på vær sin måte.
En profil vil jeg gjerne fremsnakke om det er Interiørmani . Jeg elsker hjemmet hennes og jeg beundrer driv kraften hennes og måten hun har klart å skape både nettbutikk og butikk på. All ære til henne ! You GO GIRL !!!

Men dere i dag er det Fredag, elsker Fredager. De er noe eget. Da er det fram med godter skolen og en god film eller serie og ikke minst 20-30 brennende lys. Det er fint det.

God FREDAG til deg og GOD HELG !

Litt bilder som jeg har vist på insta i det siste kommer her =)Til slutt må jeg nevne en STOR insta profil som delte et baderoms bilde av meg
og da ble jeg litt stolt.

Ta en titt på her :  Inspire Me He Decor der finner du et bilde av badekaret
som ovenfor som fikk over 23000 likes. Det var ikke værst !Klem fra Mona / Villa Tverrteigen
@villatverrteigenKommentarer

 1. DET BADET DITT ER BARE SÅÅÅÅÅ FLOTT!!
  Ja det er så utrolig mye fint å se på, inne på Instagram.....en flott plass å drømme seg bort i!!!
  God helg!

  SvarSlett
 2. Ja, det badet er absoludt det fineste av de fineste!! Rålekkert er det!:)
  Jeg er ikke på instagram, så det var moro å se innlegg fra deg her i blogglandia:))
  Ønsker deg en flott helg!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Hei igjen!:))

  Takk for besøket!:)
  Ang. Hannåsvollen....så er det nok svigerinna mi - vi har samme fornavn og etternavn:)) Men jeg vet
  hun er ei god venninne med henne oppi der:))
  Ha en fin fin dag!

  SvarSlett
 4. Datt tilfeldigvis innom og må jo bare kommentere. Så mange flotter bilder! Og så moro med så mange likes på instagram. Jeg hadde vært veldig stolt!

  SvarSlett
 5. Hey keep posting such good and meaningful articles.

  SvarSlett
 6. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg