En stund siden !

Heisan.. Lenge siden jeg hadde et blogg innlegg, glemmer det egentlig litt bort. Det går så mye fortere på insta så det blir liksom der det skjer. Målet er å vekke litt liv i bloggen igjen etterhvert ettersom det Kansje blir noen nye ting på gang. Mer om det kommer her vist det blir noe av. Enn så lenge så tenkte jeg å dele litt baderoms bilder her. Badet vårt er det samme men litt dekor forandringer skjer jo innimellom og nye bilder er det jo rett som det er. Følger du meg ikke på insta så er det bare å henge seg på 😊 Navnet er @villatverrteigen 👍🏻 
Lysestaker i sølv går aldri av moten hos meg 😊
Det går i mot mørkere tider og det ganske så fort. Jeg er allerede i gang med stearin lys på kveldene. Det er Kansje du også ?
Noe som inspirerer meg mye er når en får spørsmål om hvor interiøret i hjemmet vårt kommer i fra for de ønsker noe likedan i sitt hjem, det er morro det får da har man inspirert Max ! Ønsker deg som titter innom en fin helg når den kommer, bare en dag igjen. Hilsen Mona/VillaTverrteigen 

Kommentarer

Populære innlegg