Søstre på tur 👭

Heisan !

Det har vært stille på bloggen en stund. Dette skylles tid og at jeg ikke hatt noe kamera. Bloggen har fått en liten oppdatering og stil ! I "meny" feltet oppe i venstre hjørne finner du arkiv med tidligere innlegg, etikker for Stue/kjøkken/bad osv. og du finner samarbeidspartnere. Det er bare å scrolle seg nedover ! Ønsker du å legge igjen en hilsen så kan du gjøre det i bunnen av innlegget. Du kan også abbonere på innlegg. Dvs at du får nye innlegg direkte i mailen, trykk "abboner" oppe i høyre hjørnet.
Nå har jeg ordnet kamera problemet. Ettersom jeg får igjen litt på skatten så tenkte jeg å unne meg et nytt. Nå har det seg slik at jeg at jeg ved en tilfeldighet kjørte opp på Fotobutikken i Kvinesdal, der traff jeg Andy en selger helt etter min smak. God erfaring, hyggelig og ikke minst en god og ærlig "selger" ! Helt etter mitt hjerte. Jeg hadde med min mitt ødelagte kamera i håp om kansje få tak i en rimelig linse til det så jeg kunne bruke det videre. Helt tilfeldig hadde Andy et brukt kamera i butikken som han hadde fått inn i fra en kunde for en liten stund siden. Kunden hadde spurt om hjelp til å selge det.
Vet dere hva.....det kamera var makan til mitt bare i eldre utgave. Det hadde linse som passet mitt kamera og jeg fikk testet at alt funket. Det gjorde det ! Her kunne jeg få brukt linse med kamerahus attpåtil til samme pris ca som en rimelig linse ville kostet meg..... jeg slo til...kunne rett og slett ikke la være. Nå funker kameraet mitt igjen og jeg er skikkelig happy for det !
Nok om det, jeg måtte bare dele ettersom dette nesten var litt sånn "ment to be" der og da !
Nå blir det interiør bilder igjen på Instagram og blogg 😁😁😁

I dag vil jeg dele noen tur bilder med dere. Min fine søster og meg har vært på tur til Kjørsfjell.
Turen gikk på Tirsdag i sol og fint vær.


Dette er absolutt en utrolig fin tur i fin natur. Å høre på stillheten og fuglesang er balsam for sjelen.
Tankene vandrer fritt innimellom latter og glede oss i mellom. Min kjære søster som jeg er så glad i...! Jeg går alltid bakerst på tur, jeg må ha ledsager foran som observerer om det ligger noen "lange kryp " *les ormer* i stien slik at de kan advare meg. Jeg hater ormer, det er det verste jeg vet. Jeg får skikkelig hjerteklapp når jeg møter på en. Det føles nesten som om jeg skal besvime og jeg kjenner angsten komme krypende da !
Det er godt å være sammen med noen på tur da, jeg liker meg godt i skog og mark men sliter med å gå der alene grunnet dette problemet.  Da er det bra med tur venn !

Å gå bak Lene min søster på tur er komisk. Jeg lo mye på denne turen. Beina hennes følger ikke alltid med så det ble som det ble, litt små fall og sånn.
To søstre på tur som går og skravler og ler glemmer fort bort stien.
Plutselig så stod vi uten sti...heldigvis så var vi nærme toppen og fikk klatret oss opp ei skråning så toppen ble nådd.

Utsikten på Kjørsfjell er helt fantastisk 🙌🏻

#selfies er viktig på tur !


Husk nødvendig utstyr: #reklameforegenbutikk
Vann og leskedrikk :

Og ikke minst !!!!  Dårlig fottøy gir våte bein. 


Timeout på toppen før turen gikk ned igjen !


Det var sauer og lam på Kjørsfjell og de var så fine 😍


Turen ned igjen gikk bedre. Da var vi på rett sti om ikke annet. Vi fant også ut hvor vi gikk feil og det var ganske flaut at det faktisk var snakk om bare 1 1/2 meter ...hadde vi beveget øynene litt bedre så hadde vi nok fått det med oss 😂

Trøtte og gode etter denne turen hadde vi skapt noen nye minner sammen på en flott heie tur ! En tur verdt å ta for alle som har mulighet til å bevege seg 👍🏻


Takk for at du tittet innom bloggen ! 
Ønsker deg en kjempefin dag 💖
-Mona
Kommentarer

Populære innlegg