Snart over !

Heisan !

Det kjekke med en blogg er at man kan "legge den bort" og "ta den frem igjen " ! Jeg har ikke hatt overskudd på en stund til blogging for det tar faktisk litt tid og krefter.
Jeg er veldig glad i å skrive og dele ting jeg har på hjertet så jeg kommer til å fortsette men frem mot jul så er det andre ting som er i fokus.

I dette innlegget vil jeg dele bilder i fra den ferdige gangen vår som det har tatt sin tid å pusse opp men først vil jeg bare vise dagene jeg stiller på Julemarkeder med Forever Living Aloe Vera produkter. Trenger du tips til nyttige jule gaver av aller beste kvalitet så kom gjerne innom min stand og bli inspirert.
Personlig synes jeg at det å kunne gi en gave som har "det lille ekstra" og faktisk kan brukes er bedre en gaven som bare blir stappet lengst inn i kjøkkenskapet eller blir liggende i kles skapet.
Men vi er jo alle forskjellige og liker forskjellige ting  🙂
Håper og se deg 🤶🏻

Tilbake til huset vårt.
Det har tatt sin tid og pusse opp gangen vår. Slik er det når man bor oppi oppussingen og man gjerne gjør andre ting også. Men at ting tar tid går jo bare ut over oss selv så det er jo ikke så farlig.
Nå som gangen er ferdig for en måneds tid siden er vi godt i gang med "grov badet" som er i 1 etage. Det er et ekstra bad som også inneholder varmtvanns tank, utslags vask og rør skap til koblingene av vannet så det blir litt sånn "grovt bad" !

Dette badet i 1 etage blir enkelt i utførelse, det var vanskelig å holde en enkel standard her ettersom jeg aldri liker å tenke enkle utførelser og materialer interiør messig men det har faktisk sine grunner og det kommer jeg tilbake til i et annet innlegg om en stund.

I gangen er det valgt en nostalgisk stil med mye mønster. Det er mønster på flisene og på tapeten. Flisene synes jeg er nydelige 😍😍
Tapeten er kjøpt på Clas Ohlson og kan jo bare males med farge om man vil ha det enklere.
Speilen på veggen i tre er håndarbeid i fra grunnen av...Min kjære mann har bygget disse og selve fresen i platen i midten er laget på Flekkefjord Produkter.
Vi har utgang framme og bak og tidlig i renoveringen hadde jeg et ønske om en åpen løsning tvers igjennom huset og resultatet av det får du nå se på bilder.

Dørene i gangen er gamle dører i fra huset som har blitt avlutet og setter litt farge i form av tre i gagen. Flisene er bestilt i fra Dekorflis i Ålesund og er sendt med transport.
Klesskap er i fra Ikea og ellers er møbler kjøpt på diverse gjenbruk/brukt.
Bildet på veggen har vi fått av mamma ❤️ ( Vebjørn Sand )
Rommet i gangen med den GAMLE blå døren er en bod. Den blå døren er gjenbruk av en dør vi fant inni veggen som tidligere delte denne gangen i to. Det var to boenheter her i huset når vi kjøpte det. Når vi har renovert huset har vi flere plasser sett dører inni veggene, det forteller historien om hvordan det en gang har vært...morro og se !

Nå er det badet som skal bli ferdig...så er det snart Jul 🎅🏼

Kansje vi ses på et av Julemarkedene 🤶🏻

Ha en fin uke videre !

Klem fra Mona T Ersdal ♥︎

Min Nettbutikk
Forever Gruppe
Behindabluedoor Instagram
Behindabluedoor Facebook


Kommentarer

  1. Phoenix stammer fra gresk mytologi og er en fugl som brenner til aske når den dør, men som deretter magisk oppstår fra disse asken for å starte livssyklusen igjen. Derfor er Phoenix en stor hovedperson for en spilleautomat - jeg mener, som ikke har funnet seg i å brenne bare for å skyte i villmarken og en slot pott for å hjelpe dem å leve en annen dag! Spill arising phoenix spilleautomater gratis her

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg