Innevær..


I dag er det et snodig vær her i lille Flekkefjord. En stund skinner sola i det neste sekund er det skybrudd og vinden blåser kraftig. "Fint vær ute til å være inne i.." Jeg har fått gjort litt rent inne og det er jo ikke så verst bare det. Skal ha "venninnekveld" i kveld. Er fire venninner som møtes og prater litt...Koselig. Skulle hatt deg "Elin" her også, hadde vært morsomt. Det er meg,Lill, Linda og min søster Lene som møtes og mimrer tilbake litt..Vi hadde mye morro sammen, tenk på alt vi fant på. Hadde vært gøy å hatt på film ;) Klem Mona

Kommentarer

  1. Hei hei Mona
    Ja det hadde vært gøy. Masse å snakke om både nye og gamle ting. Jeg kan ikke få roset deg nok for bildene du tar. De er kjemp fine. Skikkelig fange øyeblikket bilder.
    Stå på Mona. Gode klemmer fra Elin:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg