Ting jeg selger !

Jeg selger mye ting på finn, har stor oppryddning før vi skal flytte.. Her er noe av det jeg selger. Ta kontakt med meg vist akkurat du finner noe av innteresse =) Ha en fin dag. Klemz

 Det er mye som må selges når en skal fornye stilen
men sånn er det bare!
Ta gjerne kontakt om du er innteresert i noe.

Kommentarer

 1. Skal du sella det??? Du er gal du kan jo male det hvitt. Å det vil gli rett inn i den stilen du ønske Mona. Mal i vei vennen:)

  SvarSlett
 2. Er så fornøyd Mona. Sitter her å planlegger nye puter til den nye sofagruppa:) Å så glede eg meg masse til du kommer på besøk:) Det er forresten like like kjekt som ny sofa!

  SvarSlett
 3. Hei. Jeg ble også himla glad når du ville kjøpe sofaen for da hadde jeg en grunn til å ta turen bort og besøke deg. Er jo ikke alltid like enkelt å komme seg avgårde vet du. Jeg håper du blir fornøyd med sofaen, det var jeg. Men som sagt så er det et slags mikrofiber stoff og kan godt tenke meg at hundehårene fester seg litt i den, men uansett så fester vel hundehår seg overalt eller hur. Det går jo ann å legge et enkelt og greit teppe akkurat på putene så går nok det greit. Vi reiser på hytta i helga og koser oss. Du får sende meg en tilbakemld på "utfordringen" du fikk av meg..hehe ;) Gleeeeder meg til å besøke deg. Ha en fin helg. Kjære Elin. Klemmer fra meg.

  SvarSlett
 4. Hehehe så vittig han var ivrig ja :))

  sååå gøy å høre at dere er fornøyd :)))

  SvarSlett
 5. jeg blir gaal får det aldri til heheh egentlig har jeg lyst ha alt hvitt skikkelig shabby stil men sofan ødelegger alt hehe...off.....ja ja...

  du de putene har jeg kjøpt hos christina på låvebutikken :)!!

  SvarSlett
 6. Oki.. Er ikke alltid lett å bli fornøyd, kjenner til det. Lytt til det andre sier og tenk: Kansje det ikke er så værst allikavel ;) Uansett så blir du nok fornøyd til slutt. Synes du er Flink jeg..KJempetøft sofabord =)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg