Merry x mas...

Så er den store dagen her...dagen med stor D !!! Tusenvis av forventningsfulle barn og voksne gleder seg til julekvelden om få timer :))
Sønnen min er helt på tuppa og klarer nesten ikke vente lengre!
I dag blir det tv titting og bare kos. Siste verk på Riskremen skal gjøres ferdig og så er vi klare for jul hos mine foreldre...

Til alle dere trofaste og gode lesere, mine tanker går til vær og en av dere med ønske om
en fredfull og fin julehøytid. Måtte dagene fylles med glede, latter og gode minner!

Fred være med dere og God Jul!!!

( bildet er googlet)


Juleevangeliet,


Det skjedde i de dager at det gikk ut befaling fra keiser Augustus om at hele verden skulle innskrives i manntall. Denne første innskrivning ble holdt mens Kvirinius var landshøvding i Syria. Og alle drog av stedfor å la seg innskrive, hver til sin by. Josef drog da fra byen Nasaret i Galilea opp til Judea, til Davids by Betlehem, siden han var av Davids hus og ætt, for å la seg innskrive sammen med Maria, sin trolovede, som ventet barn. Og mens de var der, kom tiden da hun skulle føde, og hun fødte sin sønn, den førstefødte, svøpte ham og la ham i en krybbe. For det var ikke plass til dem i herberget.
Det var noen gjetere der i nærheten som var ute og holdt nattevakt over sauene sine. Med et stod en Herrens engel foran dem, og Herrens herlighet lyste om dem. De ble meget forferdet. Men engelen sa til dem: "Frykt ikke! Jeg kommer til dere med bud om en stor glede, en glede for hele folket: I dag er det født dere en frelser i Davids by; han er Kristus, Herren. Og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne et barn som er svøpt og ligger i en krybbe." Med ett var engelen omgitt av en himmelsk hærskare, som nativitylovpriste Gud og sang:
"Ære være Gud i det høyeste og fred på jorden blant mennesker som har Guds velbehag."
Da englene hadde forlatt dem og vendt tilbake til himmelen, sa gjeterne til hverandre: "La oss gå inn til Betlehemfor å se dette som har hendt, og som Herren har kunngjort oss." Og de skyndte seg av sted og fant Maria og Josef og det lille barnet som lå i krybben. Da de fikk se ham, fortalte de alt som var blitt sagt dem om dette barnet. Alle som hørte på, undret seg over det gjeterne fortalte. Men Maria gjemte alt dette i sitt hjerte og grunnet på det. Gjeterne drog tilbake, mens de priste og lovet Gud for det de hadde hørt og sett; alt var slik som det var blitt sagt dem.

(Luk.2.1-20)


Klemmer fra



Kommentarer

 1. Ønsker deg og dine en fin og fredfull julehelg..

  klemmer 0))

  SvarSlett
 2. Ååå så koselig at du har med juleevangeliet! Vi trenger en påminning midt i tjaset og maset...
  Spente gutter her også, spes. den yngste, men heldigvis virker det som ritualene/tradisjonene spiller nesten like stor rolle som gavene... skjønt, bare nesten da ;-)
  Stor juleklem fra meg

  SvarSlett
 3. Ønsker deg og dine en fredfull og magisk jul, håper ønskene oppfylles;-)

  Juleklem fra Agnes

  SvarSlett
 4. Når du gjør ting, er det alltid gjennomtenkt tvers igjennom. Til og med juleevangeliet sørger du for at vi får med oss.

  Jeg hadde en fantastisk julekveld hos min datter, og i dag slapper vi av på hver vår kant. Det er deilig med en slik daffedag.

  En fortsatt god og fredelig jul ønskes deg og dine.

  Klem

  SvarSlett
 5. Så kooooslig innlegg! :o) Håper dere koste dere masse i går.

  God romjul!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 6. Hej!
  Vad fint du har och vilken fin blog jag hittade till!
  Ha en god fortsättning på julen!
  Julkramar!

  SvarSlett
 7. Hei :-)
  Håper du og dine har hatt to fine dager. Ønsker deg fortsatt god jul og et godt nytt år.
  Mvh Linda N

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg