Drømme påske:)

Heisan..

Så er påsken over for denne gangen og det har vært en påske med drømme vær. Sol vær dag og temperaturer oppe i 20 grader. Helt FANTASTISK! Vi har bare vært hjemme og slappet av og nytt solen...eller dvs mannen har jo jobbet litt på badet og diverse. Jeg har bare slappet av og samlet ny energi, litt planting i noen urner har jeg gjort innimellom og plukket litt ugress. Det har vært utrolig deilig og var virkelig nødvendig. Nå føler jeg meg litt bedre og håper på noen blogg innlegg igjen!

Siden våren nå er her og bjørke trærne er i full blomstring med grønne blader så er det på sin plass og pøse på med litt vårlige ute bilder her på bloggen.
Det er siste uken av april vi er inne i nå og snart er det Mai. Mnd etter mnd bare ruller avgårde....

I fjor kjøpte vi et koselig lite cafe bord på Europris, det har fått seg en plass der hvor ettermiddag solen skinner så flott. Ikke det mest praktiske å sitte med men dekorativt er det:)


Det er deilig å kunne vise noen bilder utenifra etter den lange vinteren.
Etter vær meldingen å dømme skal det fine været vare ut hele uken her på Sørlandet.
Det gjør absolutt ingen ting det:))))

*****

Så hvordan går det med DEG da?
Hatt en fin påske med solskinn????
Kansje du har vært ute og rydda litt i hagen??

Gleder meg til å ta en runde rundt på blogger denne uken og se hva dere har bedrevet påsken med!

Siste rest av gult i hus er denne single rosen, headeren må også byttes og lages ny denne uken.
Forandring fryder.


Ikke noe mer gult her i hus før neste påske...hurra!
 Nå skal jeg ut i solen og titte litt i det nyeste Bolig Drøm som jeg fant i butikken
når jeg handlet.
Gleder meg!

Nyt kvelden folkens!

Klemmer herfra!Kommentarer

 1. Ja, det har vært en herlig påske i år. Er så deilig å kunne være ute, og nyte alle de fine vårblomstene.
  Kos deg i finværet som kommer denne uka! :-)

  SvarSlett
 2. Koselig å høre at påsken din har vært fin :-) her har den også vært topp, holdt på i hagen, kost oss sammen og bare hatt det bra :-) Klem

  SvarSlett
 3. Så fint å høre at påsken din har vært bra,og energien kommer tilbake:) Så fint det kafesettet var! Nydelig farge, som og har preget et par av mine innlegg, og fler blir det nok;)
  Jeg har og hatt en fin påske, men vi har ikkee hatt bare fint vær. Men avslutningen var fantastisk, med sommertemperaturer og grilling ved sjøen, og glade barn i lek på brygga!

  Jeg har klippet litt kratt på tomta,ellers har det meste av forandring skjedd inne(les: masse ommøblering) Gleder meg til flere innlegg fra deg, jeg er veldig glad i bloggen din!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 4. Heisann!!!
  Høres ut som om dere har hatt en rolig og fin påske:)Ja,vi har vært utrolig heldige med været!!!
  Deler av påsken ble tilbrakt i campingvogna vår på Skottevik Camping,koste oss med barna i dyreparken,og jeg fikk sjekket ut noen flotte ineriørbutikker i kristiansand,hihi;)

  Så koselig Cafesett dere hadde på utsiden:)
  Ønsker deg en god uke!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 5. Hei Mona :)
  Ja, en fantastisk påske ღ fikk noen dager med fint vær vi også :) DEILIG…. og så kjekt å høre at du har slappet av og kost deg :) Skjønne bilder, og de fuglene var bare så søte ღ det samme med det skjønne brettet med alle nips i ღ herlig…. Jeg har hatt en god periode i påske og har fått lagt inn nye innlegg hver dag :) men nå gikk jeg jaggu på en liten smell, og med påfølgende migrene… Ser at det er meldt fint vær om noen dager og hadde tenkt så smått å rydde litt i blomsterbedet mitt og diverse rundt huset – og for å ikke glemme prinsesse bryllupet på fredagen, DET skal jeg bare se ღ Husker så godt da Diana giftet seg, jeg var bare 12 år gammel!!!! Herre min hatt, tenk at det er 30 år siden!!! – tiden går så ALT for fort!!! Koselig å ha deg tilbake etter påskeferien, gleder meg masse til å følge deg videre…. Kos deg og ha en fortsatt flott uke min venn, stor klem fra Mette

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg