Små forandringer...

Hei, hei...
Ny uke og nye muligheter...det samme sier vi vel vær Mandag. Men nå er det jo slik at ingen dager eller uker er like og en vet aldri hva framtiden vil bringe..!
Her i Tverrteigen har vi hatt en fin helg. Ikke de store sprellene men mannen er faktisk i gang med flise legging på badet, og om den saken kan jeg bare si at vi er MEGET godt fornøyd. Mer om det kommer en gang i denne uken.Interiør messig her i heimen er det ikke store sprellene som har blitt utført. Det meste av tiden har gått med til familie og vanlige hverdags puslerier.
De viktigste tingene i livet(familie) kommer før blogging, bloggingen er en hobby som prioiteres når kreftene er til stede, så vist det går noen dager uten at jeg kommer med et innlegg så er det rett og slett bare for at jeg trenger litt tid til å hente meg inn igjen. "Slik går no dagan...."Nordal hylla mi har blitt en "gjenganger" i innleggene.
Det vises mye bilder fra den men med forskjellig måter å pynte på!
Når er den forandret litt igjen...og endelig har gyngehesten blitt flytta på....selv om den bare" falt" ned
et par hakk.....=))))


Madonnaen jeg fikk i morsdags gave har blitt bytta med gyngehesten!


Notre Dame korset mitt liker jeg meget godt.
Enda et nytt kors fra Jeanne D Arc har kommet i hus men ikke blitt plassert enda.


Jeg liker veldig godt å forandre på "stillenben" og gjøre de personlige
etter min stil!


*****

Det er VÅR folkens....er det ikke deilig????

Snart på tide og rake bort alt løv som ligger på plenen, renske opp litt i blomster bedder
og ikke minst nyte frisk vårlig luft....
Men først må det tørke opp litt etter all snø og fukt.

Vi har en fin tid i vente og snart er det påske!!!
Nå fortjener jeg en kaffekopp:)

Nyt Mandag`s ettermiddagen/kvelden!

Klemmer


Populære innlegg