Snart Juni dere...

Hei !

Vel overstått helg :)
Det ble en meget meget bløt fotball cup i helgen for vår del. Første kampen til sønnen min så vi ikke men på det tidspunktet lavet det helt forferdelig ned ovenifra. Fytti katta, det var rene svamp fotballen...stakkars unger. Det stod ikke på motet til deltakerne, det skal de ha.
Opp på kamp i ført fult regntøy og støvler fikk vi med oss de to siste kampene til sønnen min og det ble seier begge gangene. De var kjempeflinke :))) I dag måtte jeg hente han på skolen for han var syk, ikke uventet og vi går og "hangler" litt noen og enhver her i huset. Tenker det blir mange syke barn etter denne helgen her på Sørlandet....
Ett år til neste gang!


Jeg ser på statistikkene/live traffic at jeg har mye besøk på bloggen av personer fra mine hjemtrakter.
Det synes jeg er koselig og jeg får stadig positive tilbakemeldinger fra folk jeg treffer på byen
om at de liker bloggen min, slikt setter man pris på :))))
Å blogge er en kjempekoselig hobby. Man blir "kjent" med mange flotte personer via
blogg landia og en finner et hav av inspirasjon...
Jeg tenker som så at de som besøker bloggen min kommer for at de har en eller annen innteresse
for interiør slik som meg...
MEN selvfølgelig så titter jo noen innom bare for at de er utrolig nysgjerrige
og må ha noe å "prate" om...
Det er godt vi alle er forskjellige :)))


Ser man det ja...nå sovna sannelige min syke sønn mens han venter 
på og låne dataen min ...
Han har ikke enda en egen data hos oss..
Stesønnen min fikk det i bursdagsgave når han ble 13 år og det samme får
sønnen min når han blir 13...
I mellomtiden får vi dele på min :)))


Koselig at så mange vil være med på mine give awayer og velkommen også til nye følgere:)

Nei....that`s it for today people...
Coffe next...

Ha en kjempefin kveld og uke :)))
Snart Juni....


Populære innlegg