Innom en liten tur for å...

Ønske dere alle som besøker bloggen min en kjempefin dag !

Regnet laver ned i dag også, hjeeeeeelp !!!! Jeg fyrer i ovnen ettersom jeg  sitter her og fryser og kjenner at hodet og kroppen ikke er på bølgelende ! Kunne tenkt meg å blundet øynene og bare lytte til stillheten :)
Her i hjemmet finner jeg "hvilen" jeg trenger, det er ingen påvirkninger av verken tv eller radio...bare stillheten som gjør at hodet og kropp kan slappe av...."min lune hule.." !
Men....akkurat i dag så påvirkes den daglige stillheten av en rørlegger som jobber på badet, jeg kan ikke bare "flate ut"...hmmm....men det veier opp for at vi får alle kraner og slikt på plass...HURRA !!!

Snart kan min kjære og meg innvie badekaret og drikke champagne (selv om jeg ikke "drikker" så høres det fint ut =))))) fra fine glass og tenne masse levende lys, skåle over vel utført arbeid mens vi nyter tilværelsen i et litt trangere badekar enn vi er vant til.....drømme drømme....Det høres jo bra ut så får vi se om det blir noe av hehehe!!!!!


Når vi besøkte HannåsVollen Gård fikk jeg endelig tak
i kongler som henger fast på en pinne...LERKEKONGLER.
Det var et stort lerke tre på tunet utenfor butikken.
Jeg spurte om jeg kunne få lov og plukke med meg noen greiner og
det var helt greit, bare så det er sagt.
Meg og min samvittighet hadde aldri turt å bare ta noen...


Nå ligger konglene så fint på et fat i kosekroken sammen med noen selv lagede 
lykter :)
Jeg bryr meg ingen ting om jeg pynter med kongler i Mai mnd...
Jeg pynter og gjør akkurat som jeg selv vil og på min måte:)


Den kunstige rose oppsatsen kjøpte jeg hos Landstil i fjor...meg å kunstige blomster,
det funker bra det hehe !


I kosekroken er det MYE puter...
Forskjellige farger og fasonger :)
Puter er digg !

*****

Til slutt vil jeg bare spørre dere om en sak !

" Når synes dere at en tenårings gutt på 13 bør legge seg på ukedager og i helger ? "

( er bare litt nysgjerrig på hva dere mener om den saken...)

Her i hus har vi en tenåring og en som går inn i tenårene om et halv år,
det skal sies at det ikke alltid er så enkelt når hormoner styrer :)))
Setter pris på tilbakemeldinger vist dere har noen gode tips !


Minner om Give Awayen min,
har DU ikke meldt deg på kan du gjøre det 
Her....
( siden noen misforstår give awayen og lodd fordelingen
vil jeg bare understreke at på lysestaken
kan du få 1 lodd for kommentar.
Ønsker du og linke er du med i trekningen om Pukka Te,
ønsker du å bli følger er du også med i en annen trekning om Pukka Te..
3 forskjellige give awayer...)

Ha en toppers Tirsdag:)
Kommentarer

 1. Ro i kropp og sjel er godt:DDDD Vi lever i en tid med mye lyd og bilde, så da er det godt at man kan få kjenne på stillheten. Vedr barn og utetider/ leggetider, så er det komplisert. Meningene er forskjellige, og barna sier jo at alle andre får lov. Det viktigste er at foreldrene bryr seg, og at man har klare grenser. Jeg har tre sønner, som i dag er voksne. De var og er veldig forskjellige, og de taklet innetider på forskjellige måter. Men jeg ville ha ungene mine i hus og i sengs før jeg kunne legge meg. Mitt forslag blir følgende: Ta en ringerunde til foreldrene i kameratflokken å sjekk ståa. Snakk med barna og bli enige. Sett grenser og bry dere. Og stå på krava. Lykke til!!!! Klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Hei Mona!
  Ja, snart kan dere ha en vell fortjent skål:)) Kan tenke du ser frem til det, for det er et slit og mye rot mens byggingen står på.
  Her er det skikkelig bøyevær idag - prøvde å rigge til verktøy m.m. for å fortsette på hagebua, men så kom plaskværet igjen - jeg trodde den skyen jeg så langt borte bare var aske:))
  Jeg spurte mannen om han husket når guttene her la seg når de var 13, men sier bare " det ble vel sent" - er jo 9 år siden, så jeg husker ikke.
  Jeg pynter også med lerkekongler i mai:)) Har noen små vaser og det ble så fint sammen med sommerblomster:)
  Skikkelig flott og koselig kosekrok du har!
  Nå skal jeg ut i garasjen og male vinduer:))
  Ha en flott dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Spennande med baderomsoppussinga☺
  Champagne i badekaret høyrest ikkje verst ut nei☺

  Her hølja regner ned og det bles-skikkeleg haustvær. Måtte lage meg ein kopp kakao istad☺
  Burde fyrt i ovnen-men veden er i garasjen og veit neimmen ikkje om eg orke gå ned der i styggeværet hehe☺

  Ha ein fiiiiin dag☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 4. Hei Mona :)
  For over en uke siden var det meldt overskyet og mye regn her hos meg, men så langt har det vært over all forventning – det har nesten ikke regnet!!! – og det er varm vind (noe som er en sjeldenhet her i nord) og sola skinner, i alle fall på ettermiddagene og kveldene… Jeg skal ikke klage :) …men jeg er ikke så mye ute i finværet, er for det meste inne – har ikke overskudd til så mye annet. Kjenner meg godt igjen i det du skriver :)

  Badet deres blir bare rå-lekkert ღ Jeg så for noen år siden i et interiør magasin noen som hadde et vindu i dusjen – bare sååååå koselig… Det ble ikke slik hos oss da vi lagde badet, dessverre… men det er lov til å håpe at en gang…. :))

  Nydelig med lerkekongler, så dekorativt og fint og det samme med lyslyktene dine ღ så skjønne… Ang det med leggetid så er jeg usikker, har ikke barn selv – men min søster har en sønn på 12 år og han må i seng i 9 – halv 10-tiden, i alle fall når det er skoledag :) Ikke lett det der… Ønsker deg en fortsatt fin tirsdag og uke… Her tenkte jeg å prøve å lage et innlegg på bloggen min ang stua, så blir det frustrerte fruer senere i kveld ღ Ønsker deg en fortsatt fin dag/ kveld min venn ღ Stor klem fra Mette

  PS! meldte meg på alle dine 3 giveaway også ღ

  SvarSlett
 5. Flott at du ser det positive i det med rørleggeren.

  Jeg gleder meg virkelig til å se badet, men jeg får vel ikke se bilder av dere i badekaret?

  Du er akkurat som meg på det punktet med å pynte med hva man vil, når man vil. Jeg kan også godt finne på å benytte meg av kunstige blomster, og det finnes så mye fint at det er helt ok for meg. Jeg har til og med fått kirken med på at det går utmerket å blande kunstig og ekte. Dermed blir det også billigere, og det ser alltid pent ut.

  Her er været helt elendig, og nå lurer jeg faktisk på om dette er en ny årstid. Ikke er det vår, ikke er det sommer, ikke er det høst og ikke er det vinter.

  Klem

  SvarSlett
 6. Koselige bilder du viser, og lerkekongler er fint å pynte med året rundt :)
  Har ingen barn, så kan desverre ikke råde det til noe ang leggetid. Her har vi kunn oss selv å passe på :)
  Ønsker deg en fin dag :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 7. Tusen takk for den gode kommentaren din,du er så søt:) Håper roen har senket seg i huset og at du snart kan nyte et ferdig bad! Kosekroken din er så herlig med alle de fine putene! Lerkegreiner er kjempefint, og det minner meg på at Det står noen store lerketrær ved min mamma og pappas hus. Så spørs om jeg må gå på "slang" en dag!
  Ha en fin kveld!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 8. Her regner det også i bøtter og spann i dag... :(

  Da er det ekstra godt å kose seg inne... Spesielt med hjemme spa... ;)

  Lerkekongler er så utrolig dekorative... Har et par stykker jeg har fått hos en venninne... :)

  Klemmer ♥

  SvarSlett
 9. Ullared ja..der ser det ut til å vere mykje å brukepengar på☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 10. Hei hei;)
  Så nydelige bilder ♥
  Var så koselig med de søte lyktene og leregrenen;)
  Jeg har en sønn på 13, fyller 14 i oktober.
  Han legger seg ca kl 22.30 på hverdager, men sovner nok ikke før rundt 23.00.
  Det går helt fint og vekke ham om morningen da, så tipper det betyr at han får nok søvn;)
  Når han legger seg senere, blir han vanskeligere og få opp ja;))

  Ha en finfin dag;)

  Klem Line

  SvarSlett
 11. Hei, Mona! Så koselig bilder. Lyktene var super-fine:))

  Ha en fin dag! Det er snaaaart helg;))

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett
 12. For noen nydlige lykter du har laget. Gav et utrolig fint lys. Hva er hemmeligheten? :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg