Hel...tudeleduuuu... !

Hei og god formiddag! Sitter her og spiser frokost mens jeg ser ut av vinduet på snø flak som detter forsiktig i fra himmelen. I natt har vi fått 25 cm med nysnø og det er helt hvitt ute. Ganske så fint men mindre praktisk.
Det er Fredag og det er jo den beste dagen i uken =) I ettermiddag tar vi oss en tur opp i fjell høyden og tilbringer helgen der. Rolige og herlige omgivelser hvor en kan gjøre akkurat det en vil og når en vil !!!!!!

I følge yr.no ser det ikke ut til at vi skal snø inne der oppe ihvertfall, det ser ut til å bli en lovende helg med fint vær og snø så langt en kan se ! Deilig!

Jeg håper at alle som titter innom får en fantastisk fin helg med masse kos og glede !

Tusen takk for alle hilsener på Facebook i annledning bursdagen min som var og en ekstra STOR TAKK til min kjære nabo Sonja som bare er helt topp og kom med blomster på døren =)) Du er jo bare godheten selv du Sonja =) Stor klem til deg =)


Ha en fiiiiiin helg !


Kommentarer

 1. Samme været her ;) Snøen laver ned, men det er nok ganske surt... blåser i tillegg. Nydelige blomster og lekkert fargespill i bildet ditt.
  God helg!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med overstått bursdag. :)
  Herrlige badet ditt Mona,råålekkert.
  Ha en fin helg du og.
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 3. Äntligen är jag här igen...tiden räcker inte till..nu har jag njutit utav vackra inlägg och läst ifatt, önskar dig en skön helg, kram VIOLA

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg