"What a Mess...."

God ettermiddag !

En liten tanke som kom over meg er at av og til så føles det å rydde som bortkastet...som feks. i en yttergang ! Sko i flere størrelser over alt....kjenner du deg igjen ???  Jeg husker tilbake når jeg var i tenårene og hvordan jeg plasserte skoene mine....det enkleste var i grunnen bare å trø rett ut av skoene akkurat der hvor det passet meg, gjerne i veien for noen andre. Den gang da så tenkte man ikke over den problem stillingen....tenk om noen snublet i skoene ??? Heldigvis så er det jo ikke så gale... !


Selv om vi har sko skaper i gangen så er det plenty med sko rundt allikavel og vi rydder å vi rydder!
Etter en omgang med støvsugeren og rydding i sko kommer de små detaljene frem igjen
i gangen, de detaljene som gjør det "lille ekstra" =)))


Et lite Velkommen skilt som henger på en "gren".
Denne grenen eller "pinnen" som jeg har i gangen akkurat nuh den er litt spesiell for meg.
Den er et minne etter min avdøde kjære bror, Geir !
Pinnen fant han en gang i skogen og siden pinnen var litt spesiell så valgte han å ta den med seg hjem.
Et kjært minne for meg !
Pinnen har jeg malt hvit og bruker til dekorasjon !


Sammen med et par hvite lykter så blir det et lite blikkfang.Det er foreløpig ganske så ryddig i gangen fortsatt.....så lenge det varer =))

Kjenner du DEG igjen ????

Ha en fin Tirsdags kveld!

Populære innlegg