Ny pute....love it =)

Hei, hei... =)
Frokosten er i magen min og jeg måtte bare innom for å vise dere min nye pute. I går kveld var jeg på Amfi for å kjøpe sko til min sønn og like ved sko butikken ligger Princess butikken. Jeg  bare måtte inn og kikke litt og det ble selvfølgelig ikke bare med titten heller for jeg bare måtte ha med hjem en nydelig pute...


Nydelig dus farge og nydelig tekst.
Jeg har tidligere kjøpt servietter i samme design =)


Herligheten kostet 149;

Nei...nå må noe gjøres!!

Ha en kjempeflott Torsdag og ikke minst helg i morgen.
I kveld er det siste episode med Berserk gjengen....det er litt vemodig ettersom
jeg har blitt en stor tilhenger av serien på Torsdager...
Og kveldens episode blir nok med mange trillende tårer på meg...
Frem med kleenex !!!!

Vi blogges!


Populære innlegg