Stuen i dagslys!

Hei, hei og god formiddag!

Jeg er innom en liten snarvisitt mens jeg nyter en kopp kaffe. I dag er det tannlegen som står på timeplanen og der skal jeg om ikke så lenge...jeg gleder meg faktisk...hahahahaha!!!

Det er Fredag og helg...looking good! Siste episode av Berserk rullet på tv norge i går og det synes jeg er litt kjipt, likte så godt den serien og deres eventyrlige måte å reise på. Tårene trillet mens mine tanker gikk til de som har mistet sine kjære i seilasen men det som gjorde godt og se var jo den utrolige gleden Tom Gisle Bellika, Robert Skaanes, Leonrad J Banks opplevde på deres siste dager i eventyret...gripende !!!!

( høyreklikk på musa og åpne linken i ny fane...lytt og drøm deg bort )
*****

Fredag og det betyr The Voice på tv sammen med noe godt på bordet, men før den tid er det ting som må gjøres =)

Våren er jo delvis kommet og når solen skinner så flommer dagslyset inn i stuen =)
Siden det er lenge siden jeg har hatt noe bilde i fra stuen så får du et par nå tids bilder derfra =)


Ser du litt ekstra godt etter på neste bilde så ser du "pus" som titter ut og beundrer været =))
Ellers så er intet nytt i denne stue delen, bare litt bytting av tepper og sånn smått =))


Vel folkens...
Da sier jeg 
God Helg til dere alle som titter innom!

Nyt.....!Populære innlegg