Deilig med litt lyse farger..

Heisan..

Tirsdag og vi er inne i den siste uka av denne måneden også, snart Mai =))
Rundt omkring begynner gresset å bli grønt og bjørka er godt i gang med blomstringen. Noen har nok allerede  plantet blomster i urner og det begynner å bli fine og friske farger rundt omkring utenfor boliger, det er en utrolig fin tid ! Selv har jeg valgt å vente litt med plantingen for det er ganske kaldt på nettene fortsatt, i fjor på denne tiden plantet jeg i påsken så selv om våren kom tidlig i år så mangler det litt på varmen.

Inne har jeg frisket opp med litt lyse farger, jeg er meget glad i lilla så er lysfat med preg av lilla toner har jeg nå i spise stuen !På soverommet er det nå gulvet som males. Vi har lagt tre gulv som males hvitt =))
Mye arbeid men så blir det jo bra =))

Til opplysning kan jeg fortelle at Landstil skal begynne å selge 
kalkmaling fra Pure & Original .
(Det er den type maling jeg har brukt på soverommet vist ikke du hadde fått det med deg =))) )

Ha en fin Tirsdag  og uke videre !Populære innlegg