Et godt kjøp...

Heisan !

Siste innlegg fra meg var en påske hilsen her inne...hmm det er jo en stund siden ! Det er ingen spesiell grunn til at jeg ikke har blogget, det har bare ikke vært prioritert! Det har vært så mye godt vær og mange andre greie ting og da blir pcèn lite brukt!

På interiør fronten har soverommet stått på stedet hvil i hele påsken men nå er det påbegynt igjen =) Det er ikke så mye som gjenstår eller litt er det jo men nå gjelder det å bli ferdig for nå som våren kommer over oss så er det ting som skal gjøres utendørs... ! Jeg føler at tiden og måneden bare flyr avgårde og man blir eldre og eldre....og takk og lov for det =)))

Like før påske var jeg innom Princess og kjøpte gardiner til soverommet. Da hadde det dagen før kommet inn nye voks duker og det hadde jeg bruk for akkurat da! Til en rimelig penge kjøpte jeg en grå voks duk med hvite prikker...minner veldig om greengate fargen som er grå med hvite prikker!
Godt fornøyd forlot jeg butikken men nye gardiner og en voksduk.  Jeg liker godt voksduk på kjøkkenet for det forenkler renholdet under middagen =)

Princess hadde flere fine farger og motiver på voksduker og akkurat nå
får du 30 % på acryl og voksduker =)
Mulig jeg må kjøpe meg en til =)))

*****

Ha en flott Torsdag og helg i morgen !


Populære innlegg