Et godt kjøp...

Heisan !

Siste innlegg fra meg var en påske hilsen her inne...hmm det er jo en stund siden ! Det er ingen spesiell grunn til at jeg ikke har blogget, det har bare ikke vært prioritert! Det har vært så mye godt vær og mange andre greie ting og da blir pcèn lite brukt!

På interiør fronten har soverommet stått på stedet hvil i hele påsken men nå er det påbegynt igjen =) Det er ikke så mye som gjenstår eller litt er det jo men nå gjelder det å bli ferdig for nå som våren kommer over oss så er det ting som skal gjøres utendørs... ! Jeg føler at tiden og måneden bare flyr avgårde og man blir eldre og eldre....og takk og lov for det =)))

Like før påske var jeg innom Princess og kjøpte gardiner til soverommet. Da hadde det dagen før kommet inn nye voks duker og det hadde jeg bruk for akkurat da! Til en rimelig penge kjøpte jeg en grå voks duk med hvite prikker...minner veldig om greengate fargen som er grå med hvite prikker!
Godt fornøyd forlot jeg butikken men nye gardiner og en voksduk.  Jeg liker godt voksduk på kjøkkenet for det forenkler renholdet under middagen =)

Princess hadde flere fine farger og motiver på voksduker og akkurat nå
får du 30 % på acryl og voksduker =)
Mulig jeg må kjøpe meg en til =)))

*****

Ha en flott Torsdag og helg i morgen !


Kommentarer

 1. Koselige bilder, kjekt med voksduk, bruker det ikke selv inne men hadde noen ute i fjor som så ut som vanlig duk,kjekt å spare bordet litt.
  Ha enfin dag

  Klem Anita

  SvarSlett
 2. Fine bilder :)

  Det var en fin duk, takk for tipset :)
  Gleder meg til å se soverommet ferdig :) jeg har masse prosjekter klart til å gå i gang med ute, men blir sommeren som i fjor, mangler det jo ikke på ting å gjøre inne.. :)

  ønsker deg en finfin dag :)

  SvarSlett
 3. Heisann:)
  Kjempefin voksduk, det blir nok en tur innom Princess:)
  Flotte og koselige bilder:)

  Ønsker deg flotte dager resten av uka:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 4. Heisann, oppdaget akkurat bloggen din; I like!! Med tre unger i huset blir det duk på bordet her også, men jeg bruker blank/gjennomsiktig plastduk slik at den fine bordplaten viser gjennom ;)
  Ha en fin torsdag, legger meg til som følger ;)
  -Janne-

  SvarSlett
 5. Heia!
  Nydelige bilder fra deg :)
  Liker voksduken - prikkete og praktisk, kan ikke bli bedre... hihi!
  Ha en herlig kveld!

  Klem Gitte

  SvarSlett
 6. Hei Mona

  Nå var det jammen meg en stund siden sist, godt at alt står bra til. Kjempeflott voksduk du har kjøpt deg, kanskje jeg må innom en tur på Princess. Voksduken med stjerner har stått høyt på ønskelisten og med 30 % så blir jo det litt avslag ja. Og det liker vi jo;-))
  Gleder meg til å se det ferdige soverommet, tenker at det blir kjempeflott! Her har vi ikke begynt på noen nye oppussings prosjekter, men planene har vi klare.
  Ønsker deg en fin fin kveld

  Klemmer herfra

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg