Skilt !!!!

Heisan...

Så er nok en måned over og en ny en på gang. Tenk at vi er i Juli allerede og det er snart ferie tid for noen og enhver, mange har allerede startet ferien. Sommer varmen lar vente på seg...den kommer...KANSJE !!!

Det kan ikke nytte å erge seg over været, det er nok av ting man kan gjøre i dårlig vær også ! På Lørdag var vi på loppe marked /auksjon....det var KJEKT ! Det er ganske så lenge siden sist vi var på auksjon og denne gangen var sekken pakket med kaffe og kjeks og vi hadde med stoler.
Det var mye folk og ganske mange bra ting å by på. I tillegg traff vi på mange kjekke personer.
Mer om auksjonen kommer en av dagene!

I dag er jeg innom for å vise hvordan det ble med tavlen vi laget med skilt.
Jeg sier "vi" for min kjære tar seg av snekker tingene, jeg er den som har ideène og ordner å forklarer. Funker veldig bra. Tavlen er laget med glatt panel bord i to forskjellige bredder. Vi hadde panel bord igjen etter at vi panelet soverommet.

Bordene er festet i sammen på baksiden med en slags ramme laget i tre. Enkelt utført!
Etter at min kjære hadde mekket den i sammen beiset jeg den i fargen Drivved fra Jotun. Jeg valgte den fargen siden den tar igjen fargen som er på bjelkene i taket.
På planjen har jeg hengt forskjellige skilt som jeg har kjøpt hos Landstil.. Det mangler fortsatt to skilt som jeg må få kjøpt, må bare kommer over noen med tekst som tiltaler meg og selvfølgelig så må de matche de andre..... !

Synes det ble ganske så bra jeg og det er en dekorativ bit på soveroms veggen...
*****

I går ble garagen ryddet så i dag skal gutta boys kjøre søppel,
deilig når det blir ryddig og enda deiligere når en får kasta masse skrot !!!

Ha en fin Juli ettermiddag..
( Det brennes fortsatt lys her i hus på kveldene..)


Kommentarer

 1. Hei Mona skjønne ღ
  Så utrolig stilig med å samle alle skiltene på en bakgrunn - dette like jeg veldig godt :)) Ja, snart ferietid og forhåpentligvis sommer med litt varme ;)) uansett vær og vind, så skal det gjøre godt ღ Håper du har det bare bra vennen? Her går det fremover, ikke så fort da :D - er mye sliten og trøtt for tiden, men prøver å lage noen blogginnlegg for å holde bloggen i "live" mens jeg jobber med helse og mat her... Beklager at det har vært dårlig med kommentarer i det siste, får håpet at jeg kommer sterkere tilbake etterhvert ;)) Ønsker deg i alle falle en fortsatt fin uke og sommer... Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Kjempesmart å samle skiltene :) Veldig dekorativt!
  Fin mandagskveld til deg.

  SvarSlett
 3. Kjempestilig og flott!!
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Heia Mona :)
  Smart å samle flere skilt sammen, ble kjempetøfft :)
  Herlig pynt på lysfatet også, fyrer lys på kveldene jeg også, er faktisk ganske sjømt ute her nå :)

  Fin ny uke til deg
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 5. Det ble jo super dekorativt!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg