Skilt !!!!

Heisan...

Så er nok en måned over og en ny en på gang. Tenk at vi er i Juli allerede og det er snart ferie tid for noen og enhver, mange har allerede startet ferien. Sommer varmen lar vente på seg...den kommer...KANSJE !!!

Det kan ikke nytte å erge seg over været, det er nok av ting man kan gjøre i dårlig vær også ! På Lørdag var vi på loppe marked /auksjon....det var KJEKT ! Det er ganske så lenge siden sist vi var på auksjon og denne gangen var sekken pakket med kaffe og kjeks og vi hadde med stoler.
Det var mye folk og ganske mange bra ting å by på. I tillegg traff vi på mange kjekke personer.
Mer om auksjonen kommer en av dagene!

I dag er jeg innom for å vise hvordan det ble med tavlen vi laget med skilt.
Jeg sier "vi" for min kjære tar seg av snekker tingene, jeg er den som har ideène og ordner å forklarer. Funker veldig bra. Tavlen er laget med glatt panel bord i to forskjellige bredder. Vi hadde panel bord igjen etter at vi panelet soverommet.

Bordene er festet i sammen på baksiden med en slags ramme laget i tre. Enkelt utført!
Etter at min kjære hadde mekket den i sammen beiset jeg den i fargen Drivved fra Jotun. Jeg valgte den fargen siden den tar igjen fargen som er på bjelkene i taket.
På planjen har jeg hengt forskjellige skilt som jeg har kjøpt hos Landstil.. Det mangler fortsatt to skilt som jeg må få kjøpt, må bare kommer over noen med tekst som tiltaler meg og selvfølgelig så må de matche de andre..... !

Synes det ble ganske så bra jeg og det er en dekorativ bit på soveroms veggen...
*****

I går ble garagen ryddet så i dag skal gutta boys kjøre søppel,
deilig når det blir ryddig og enda deiligere når en får kasta masse skrot !!!

Ha en fin Juli ettermiddag..
( Det brennes fortsatt lys her i hus på kveldene..)


Populære innlegg