Stickers...

Hei =)

Først og fremst : Til dere som alltid er gode og legge igjen en hilsen, TUSEN TAKK dere er så snille, jeg får nesten dårlig samvittighet over at jeg ikke får besøkt dere igjen men men dere er i mine tanker !

I dag har jeg fått ryddet i kles skapet. Rommet med garderobe er ferdig og mannen min har i dag hatt litt ekstra tid (siden han kom hjem fra jobb et par timer tidligere =)))))))) og skrudd ned gamle skaper som ikke skal brukes. Garderobe skap som vi hadde stående i kjelleren er blitt flyttet opp og dermed så var det mye og rydde på...vi begynte på dette i går og det tar sin tid og energi.
Uansett om jeg føler meg ganske kaputt nå så kan jeg juble over at vi nå går inn i ferie modus i tre uker frem over og at garderobe skapene er 8 bære poser lettere med klær. Nå blir det frelses armeen sin jobb og rydde i posene og heldigvis kan kansje noen en eller annen plass bruke noe av det...!
I ferien skal jeg kjøpe meg noe nytt sengetøy til det nye soverommet og etter ferien blir det blogging fra både soverom og garderobe.

Nok om det!

På Tirsdag som var hadde jeg meg en tur til byen. Da kjøpte jeg meg en ny stickers til kjøkkenet. Følte for å "freshe" opp kjøleskapet en smule...

Muffins er jo en bakst som alle liker og nesten alle kan lage så den følte jeg passet meg perfekt.
Slik ble det:


Mini muffins magneter som er kjøpt på Nille passet ved siden
av oppskriften.


Og det hele ble igrunnen ganske så fint =)


Skal ikke så mye til alltid.
Stickersen kjøpte jeg i den lokale interiør butikken vår
Fuglehuset =)

Det blir ikke noe baking av muffins med det første for nå 
skal jeg kose meg med andre ting!

God Sommer !


Kommentarer

 1. Tøft med stickers på kjøleskapet! Men hvordan blir det å tørke av dørene?

  SvarSlett
 2. Så stilig!
  Ble jo bare kjempelekkert med de magnetene i tillegg :)
  Klem Gitte

  SvarSlett
 3. Åh så stilig!! Ha en fin kveld. Klem Siri

  SvarSlett
 4. Så koselig! Ble absolutt mer liv med oppskrift og magneter! Det er mye fint å finne på Nille, det samme med Kremmerhuset. Det beste er at prisen som regel er hyggelig, og hvem liker ikke det? :)
  God sommer til deg!

  SvarSlett
 5. Så festlig :)

  Klem
  Birte

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg