Jul i Tverrteigen...

Jule sylte....mmmmm...deilig !

Nyter en god skalk på et nytt brød med jule sylte i fra Gilde, utrolig god krydder smak. Når jeg spiser jule sylte så tenker jeg alltid på barndommen og når mamma og pappa forberedte jule sylte. De kjøpte en hel eller var det halv gris og laget div ting med grise kjøttet. Spesielt husker jeg sylta som de stappet opp i denne press forma, den gang da syntes jeg bare det var ekkelt når de brukte deler av et grise hode i pålegg til å ha på skiva og jeg spiste det IKKE men i dag...YUMMMM!!!!!!!!

Ting endres med årene....

Akkurat nå er jeg bare veldig veldig trøtt så det skal bli godt og ta det litt rolig i helgen før den store dagen. Jeg er ferdig med det meste. til og med skjortene til mine kjære henger strøket i skapet så jula kan bare komme.
I helgen skal jeg spe på med et par opptak med Jul med Ernst ( det kræsjet med masterchièf på Tlc så jeg fikk ikke sett det..) finale i korslaget og annet god avslappende underholdning...

Håper at du som besøker bloggen min og leser dette får en kjempeflott førjuls helg...

Jeg sper på med noe mer jule bilder i fra vårt hjem..GOD HELG !

Juleklem fra meg

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg