Stjerne og lys ranke fra Nille...

Lyser opp i kroken... !

5 dager igjen til jul og jeg nyter de siste dagene frem mot selve dagen. Nå er det den "store handle lappen" som planlegges og tenkes på jeg må jo være sikker på at vi har alt i hus til alle juledagene, det er tross alt stengt 2 HELE dager...hehehe...mange får helt "panic" bare med tanken, jeg tar det med knusende ro.

Jule pyntingen her i hus er litt fordelt mellom rød jul og hvit jul. På kjøkkenet og i gangene er det rød jul mens i stuen er det hvit/sølv jul med en liten rød trå i form av noen røde kuler på jule treet.

I kosekroken har vi hengt opp ei gammel dør på veggen etter at vi malte stua. På den har jeg hengt ei stjerne og lys ranke som jeg kjøpte på Nille..... ( i bakgrunnen spiller jeg Bruce Springsteen med "Thougher than the rest".....bare så det er sagt. Jeg bare ELSKER den sangen og mens jeg spiller så sko jeg ønske jeg hadde et helt vanvittig Bang & Olufsen i stua og bare kunne vridd lyden opp.....*drømme*...)  tilbake til virkeligheten !!!
 Lysene...!!!!!!!


More Christmas "my way" is coming =)


Ha en kjempefin Onsdag !

Kommentarer

 1. Så koselig med stjerne og lysranke. Det pynter opp med en gang og gir en herlig stemning:-) Jeg henger fortsatt etter i juleforberedelsene, men det blir jo jul uansett. Mannen har det så travelt på jobben og er ikke hjemme før sent på kvelden, så der er det ikke mye hjelp å hente hi hi. Juletreet er heller ikke kommet inn enda, det står klar i garasjen. Kvir meg for å ta det inn for tidlig, siden lillemor er i den "rette" alderen for tiden. Ser for meg at både pynt og juletre kan ligge vannrett;-))
  Ønsker deg noen flotte dager framover og måtte julen bringe masse masse glede.

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Så fint det var med stjerner og lysranke:) Likte veldig godt døre di:))
  Hos oss er ikke ting helt klart til jul - det må jeg bare innrømme, men jul blir det uansett:)
  Siste rest av gaver og mat handles på lørdag, juletreet står klart og julestemningen kommer smått om senn. Kort dag på fredag og så er plutselig dagen her:)
  Skal bli deilig med litt fri!
  Ønsker deg en strålende jul fylt med masse glede:)
  Varm klem

  SvarSlett
 3. Ååååå så stilig med døra PÅ veggen!!! og de ble knallfiiiint med de lyktene på :))
  Kjempesøt lyslenke… Her hos meg er kjøkkenet julepynta, mens resten av huset er i ventemodus enda ;)
  Ønkser deg ei fiiiiin førjulstid !!!


  -Maren-

  SvarSlett
 4. Så Nydelig den lysranken var... og stjernen. Glemmer jo av nille, de har jo så mye fint, etter det jeg har sett i flere innlegg fra bloggere som har vært innom nille og handlet.
  Hehe ja det er stengt i hele to dager... her tar vi det med knusende ro, så er nok ikke så mye jul i huset enda. Men det blir gjort noe med fra i morgen av... da starter juleferien min og kansje gjort litt i huset også ;O)
  Ha en fortsatt fin førjulstid.
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg