Stjerne og lys ranke fra Nille...

Lyser opp i kroken... !

5 dager igjen til jul og jeg nyter de siste dagene frem mot selve dagen. Nå er det den "store handle lappen" som planlegges og tenkes på jeg må jo være sikker på at vi har alt i hus til alle juledagene, det er tross alt stengt 2 HELE dager...hehehe...mange får helt "panic" bare med tanken, jeg tar det med knusende ro.

Jule pyntingen her i hus er litt fordelt mellom rød jul og hvit jul. På kjøkkenet og i gangene er det rød jul mens i stuen er det hvit/sølv jul med en liten rød trå i form av noen røde kuler på jule treet.

I kosekroken har vi hengt opp ei gammel dør på veggen etter at vi malte stua. På den har jeg hengt ei stjerne og lys ranke som jeg kjøpte på Nille..... ( i bakgrunnen spiller jeg Bruce Springsteen med "Thougher than the rest".....bare så det er sagt. Jeg bare ELSKER den sangen og mens jeg spiller så sko jeg ønske jeg hadde et helt vanvittig Bang & Olufsen i stua og bare kunne vridd lyden opp.....*drømme*...)  tilbake til virkeligheten !!!
 Lysene...!!!!!!!


More Christmas "my way" is coming =)


Ha en kjempefin Onsdag !

Populære innlegg