Forandring...

Heisan.

Vi har beveget oss inn i Advents tiden og før vi vet ordet av det så er det jul. Julegavene her i hus er straks i boks og det er jeg bare så glad for. Det blir bare vanskeligere og vanskeligere med disse julegavene for det er dårlig med ønskelister å oppdrive, de fleste har jo alt. Selv har jeg ikke hatt stort noen ønsker på listen så det blir for det meste penge gaver vi får....det er jo litt stusselig også på en måte at man ikke har mange ting å ønske seg. Jeg har flere ting jeg kunne hatt men de er får dyre til å ha på en liste...! Nok om det.
Den siste tiden har jeg brukt på og rydde opp en del i interiøret hjemme, jeg har hatt alt for mye dill og dall stående og nå fikk jeg bare helt nok. Det kommer til et punkt hvor man føler det flyter mer enn det pynter og da er det på tide å gjøre noe.


Kjøp og salg sider på Facebook er utrolig kjekt og jeg har brukt det masse den siste tiden og fått solgt masse. Det er kjempegreit at andre kan bruke noe av det som jeg er lei og det til en billig penge.
Jeg har hatt litt stil forandring i det siste og går mer og mer mot beige, brunt og sort. Da er det godt å renske opp. 


Jeg var ekstrem før og kjøpte mye smått av pynt men nå har jeg blitt skikkelig flink til å begrense meg.
Jeg skal rydde mer i Januar og selge men nå for det holde litt, noen blir sikkert lei av at jeg selger og styrer også og ikke minst så krever det litt tid. York skapet på bildet over skal selges etterhvert så vist noen som er innteresert så bare send en mail
for pris osv =)

Nei nå skal jeg lage blomkål suppe til mine kjære gutter =)


Ha en fin advents tid dere og takk for at du tittet innom bloggen =)


Populære innlegg