Hallway !

Heisan. Da var det en stund siden jeg har fått blogget. Det har vært så mye å gjøre hjemme og overskuddet har ikke vært det beste. Nå er det litt roligere dager og jeg tar det litt "slow" ! Jeg har forresten en Give Away i innlegget under hvor du kan vinne gavekort fra Designbelysning på 3000; Du får fine lamper for 3000; Heng deg på dersom du har lyst. Kun en har deltatt her på bloggen ellers så har de fleste deltatt på instagram @villatverrteigen . Den trekkes om 1 uke, den 8 Juni . Nok om det! Tar en oppsummeringen av gangen vår igjen i dette innlegget. Dette er den så kalte innergangen i huset vårt. Vi har en yttergang/ entré i tillegg. Innergangen hadde hvite vegger og slitte dører. Nå har det fått ny tapet og ny maling på dører og lister. Tapeten er i fra Storeys Wall. Jeg falt pladask for den. 
Jeg har valgt å ha en noen kontrast farger som går igjen i pute, krakk, rammer og lys. Bordet er et loppis funn og det har blitt malt i en farge som er metallic. Den ble feil blandet men jeg valgte å bruke den på bordet og noen rammer. Puten er i fra Au Maison og kjøpt på min lokale interiørbutikk, Fuglehuset. Lys og lysestaker er i fra Lene Bjerre. De små telysestskene er i fra Edelweizz. Krukken er i fra Princess Interiør. 
Lykta som henger i taket er et par år gammel. Den malte jeg opp i samme farge Som bordet og rammer. Krakk og stol er loppis/antikk kjøp. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med mitt eget lille design. Det ble som jeg hadde forestilt meg på forhånd. Tapeten likte jeg så godt at den havnet på en vegg i stua også. Du kan se mer på instagram kontoen min. Ellers så kommer det bilder her etterhvert. Ha en super duper uke. Takk for besøket. -Mona/VillaTverrteigen --->>> @villatverrteigen


Kommentarer

Populære innlegg