Stue !

Heisann. De av dere som følger meg på instagram har fått med seg "makeoveren"  i stua vår. For de av dere som ikke gjør det og som stikker innom bloggen sånn innimellom så får dere noen bilder av stua i dette innlegget. I stuen før hadde vi fargen "delikat" .. den hadde vi sånn ca et år før jeg kom på noen nye ideer :) Sofa kroken har jeg liksom aldri blitt helt fornøyd med men nå kan vi ha det slik en stund. Forandringer fryder hetes det ! Vi har satt opp en panel vegg hvor vi har brukt "underpanel" . Under panel brukes vanligvis til å legge under tak på hus. Den har fin struktur i treet noe som speilet seg igjennom når den var beiset. Jeg beiset den i fargen "sjøsand" i fra Jotun. 
De små bildene på veggen har jeg funnet på nettet. Det er gamle indianer bilder. De har jeg fått trykket på 200 grams papir av Brklyn, som er et firma her i byen. Kjekt å bruke sine lokale firmaer. De har også nettside... www.brklyn.no !
En annen kontrast vegg er tapetveggen. Det er samme tapet som jeg har i gangen vår. Jeg falt totalt for denne , måtte bare ha den i stua også. Den er i fra Storeys Wall. En tredje vegg malte jeg i en farge som passet til tapeten. Den valgte jeg ut i fra Nordsjø Norge sin farge vifte. Tapet og maling kjøpte jeg på min lokale  XL butikk. Det samme med under bordene.
Ellers så pynter jeg med nytt og gammel, jeg er ikke så opptatt av stiler. Jeg blander ting jeg liker. Bord og sofa er i fra Bohus. Jeg har forresten solgt sofaen og den skal flytte inn til et flott par som skal etablere seg i Kr sand. Jeg ønsker de Lykke Til :))) Vi skal ha samme sofa igjen bare i en lysere farge. 
På bordet: Blomster "lånt" fra busken til naboen. Fat og små lysestaker i fra min lokale interiør butikk , Fuglehuset. Krukke i fra Princss. Sorte lysestaker i fra Gliiz . Ballene har jeg hatt et par år. 
Lamper er i fra Ikea. Puter er i fra Artwood, Ikea, E-bay  og Europris :)) Det var info om stuen. Håper det var til inspirasjon. Ha en super duper helg! -Mona/VillaTverrteigen --->>> @villatverrteigen

Kommentarer

Populære innlegg