Det nærmer seg salg...

Hei !

Hverdagen er tilbake med jobb og alt det bringer. Ferie tiden er over for denne gangen og 3 uker forsvant bare på et blunk. Sommer og sommer "fru blom" , det har jo vært et veldig skiftende vær. De siste dagene har det nesten føltes som om høsten er like om hjørnet. Bladene på bjørka har såvidt begynt å falle. Jeg synes høsten er fin, alle fargene som kommer i skogen og ikke minst det er tid for stearin lys inne. Det liker jeg !
Det er rart å tenke på at denne vinteren ikke skal tilbringes på Søyland i " Villatverrteigen" som bloggen het før. Det nærmer seg salg av huset med storm skritt( håper bare at jeg ikke får kalde føtter ang salget 🙈🙉🙊 ) og det kjennes i hele kroppen. Etter at vi tok skrittet og bestilte megler et par uker før sommer ferien har jeg virkelig kjent på følelsene ang dette hjemmet. Det ble plutselig så virkelig at vi sko selge. Det hadde vært greit å beholde begge husene men da måtte vi leid ut et av dem og jeg har blitt litt for skremt av historier over leietakere som slarver ned hele husene de leier. Det hadde vært trist om det skjedde med huset jeg er så glad i,  nei da er det bedre at det går videre til noen som virkelig vil ha det og vil ta vare på det. Jeg er GLAD i huset og jeg er glad i plassen og tomten. Det er IKKE en ting å utsette på noe her men vi trenger egentlig ikke lengre så stort hus og og så mye plass. En ting skal jeg være ærlig å si at jeg surrer en del med det å bli en "byass" , hvordan blir egentlig det ??? Jeg som drømte om livet på landet 😄 Det blir spennende å se hur det går 🙈 Alle "byassene" sier det er helt topp å bo i byen så jeg får høre på dem !

( Det kommer bilder i fra huset her i Tverrteigen nærmere helgen. )

Ellers da...jo det går fremover i huset i byen, " bak den blå dør " ! Det mangler " to flater" igjen å dekke i hoved etg og det er gulvet på spiserommet og taket på badet.
Gulvet i spiserommet skal ha gamle bord som vi bevarte i fra loftet. De har jeg fjernet spiker, pusset og vasket klare til bruk. Det gjenstår å renskjære de litt før de skal legges på gulvet. Flise legger jobber enda på badet så han har mye utstyr i spiserommet så vi må vente litt før vi kommer i gang med gulvet.
Nå er det foringer som står for tur for Jostein. Ingen foringer er like for det er mye skjevheter i dørkarmer og vindus karmer. Det er mye arbeid med måling og kapping. Så skal alt males. Så skal det listes, kjøkkenet skal gjøres ferdig og på badet gjenstår det mye og ikke minst stue gulvene skal males hvite.

Soverommet vårt er ferdig og klart til listing. Soverom nr 2 skal jeg male gulvet på i de neste dagene.
Det flyter i huset og er fult alle veier. Mye av flytte lasset er allerede nede i huset og må etterhvert på plass i hyller og skap så vi får plass til mer lagring.

Joda det går fremover nå.....takk og lov !
En ting til...taket i stua er på plass. Det ble så bra. Vi har spesial bestilt panel bord i fra Bergene Holm i fargen klassisk hvit. De samme bordene skal også brukes på badet. En kostbar ekstra utgift men det var verdt det og slippe masse skjøter i taket. Jeg liker IKKE skjøter 😄 det går i små rom men ikke i et høyt skrå tak. Vi var et øyeblikk veldig skeptisk til hvordan vi sko få det til pga bordene ble så lange og det var ikke noe lager vare noen plass så etter at jeg tok en telefon til Bergene Holm så ble en spesial bestilling løsningen. Alt er mulig !!! Det liker vi 😄

Her kommer litt bilder :

Soverom 2. Smartpanel i fargen "Grafitt"Planke gulv som skal males i klassisk hvit. Det gamle gamle gulvet var så skjevt å kleint at det ikke kunne brukes. Det er avrettet slik at nytt kunne legges på toppen.


Vårt soverom er ferdig malt i fargen Klassisk hvit. Jeg har brukt Nordsjø Diamond Floor kjøpt hos 
XL bygg Flekkefjord.Panel i fra Bergene Holm.Gulvet på badet er fliset og fuget. På gulvet valgte jeg disse flisene.


Gulvet som skal på spiserommet. Skikkelig rustikt.


" Never give up "


Veggfliser på badet er klare for fuging 👍🏻 Jeg har valgt disse flisene på vegg.
Innimellom jobbing sper vi på med litt annet , her er vi på utsiktsplassen i Rauli.😄


My home town, #iloveflekkefjord #visitsørlandet


 Cruise båten " Deutschland " besøkte Flekkefjord havn 😄Følg meg gjerne på Instagram @behindabluedoor ! Der deles i disse dager mye bilder i fra hjemmet vårt som skal selges.
Ha en super duper dag dere og takk for at du leser og besøker bloggen.

Vi skrives 😊

-Mona ❤︎

Kommentarer

Populære innlegg