Det skjer ting !

Hei og hå !

Kjære lesere, følgere, familie og venner. Det blir litt lite tid igjen til blogging om dagen, det er så travelt og overskuddet er ikke mye å skryte av men humøret og motivasjonen har ingen tatt i fra oss enda selv om det er dager innimellom hvor vi begge bare "rynker på nasen til hverandre" 😂😂😂
Livet består av gleder, sorger, oppturer, nedturer, latter og tårer og er det er ikke bare helt fantastisk hvordan man jobber seg igjennom alle livets faser og opplevelser, det synes jeg.
Jeg tenker tilbake til Februar/Mars måned hvor mamma var så dårlig og vi trodde nesten hun kom til å forlate oss, det var rett og slett knalltøft. Vi slet oss igjennom kveld etter kveld i uvisshet om hva dager etter ville bringe, motivasjonen var helt på bunn men vi jobbet oss igjennom det. På det tidspunktet var jeg helt kjørt, jeg hadde nesten ikke krefter igjen i kroppen. Jeg var åpen for det meste vist det overhode var noe som kunne hjelpe meg litt på veien...
Da bestemte jeg meg for å prøve produkter fra Forever Living og fra den dagen jeg startet med det har livet mitt forandret seg og nå 5 måneder etterpå har jeg selv blitt forhandler av produktene. Jeg jobber litt med dette daglig. Jeg tar kurs på nettet, holder på og lage til nettbutikk og prøver å lære meg mest mulig om de forskjellige produktene. Jeg jobber hele tiden mot nye mål og lærer noe nytt hele tiden enten det er om kosttilskudd og kremer eller verktøy og maling. Jeg synes det er greit å ta vare på meg selv samtidig som jeg ikke er redd for å bli "skitten under neglene" og liker å skape ting innen interiør og hus.
Akkurat nå synes jeg faktisk at livet er fantastisk selv om vi er slitne. Det går fremover i huset dag for dag. Fliseleggeren holder enda på ettersom han tar det litt innimellom men det går mot slutten for han også. Nå holder han på i stua og flise legger en pipe som går helt opp til taket, og det blir kanon bra. Han er så utrolig dyktig, det må jeg bare si. Han er så nøden på detaljene og at resultatet blir 100 % så jeg kan absolutt anbefale han vist du trenger en fliselegger. Han jobber hos Fargerike Flekkefjord.
Vi har to piper i huset. Bare en skal brukes men vi har valgt å flise legge begge to.
Ingen fliser er fuget enda så det endelig resultatet er ikke oppnådd enda.


Ellers så er det foringer som males og monteres, kjøkkenet gjøres ferdig. Taket på badet skal gjøres i disse dager og vi skal begynne å montere gulvet på spiserommet. Spiserommet skal ha gamle gulv bord i fra loftet, du kan se innlegget i fra når det ble plukket opp her , "taket i stuen " ! Det blir mye arbeid å legge men samtidig så vil det være verdt det. Gammel historie sitter i slitasjen i disse bordene og den tar vi frem igjen og sliter videre på ....
Det blir GØY !!!!

Ellers så har vi fått STRØM i hoved etagen i huset. Hvor gøy er ikke det da...vi har ikke hatt strøm i denne etagen siden des/januar ekko tid. Nå har vi lys i spotter i taket og strøm i kontaktene, det er bare så luxus i forhold til skjøte ledninger "all over" som vi har snublet i en million ganger. 
En ting til som er Luxus i mine øyne....musikk ! Vi har musikk anlegg på kjøkkenet i fra Harman&Kardon og nå "jomer" det musikk ut av høyttalerene på kjøkken og i stue. Anlegget er kjøpt hos kjøkken leverandøren Drømmekjøkken Stavanger . Nå synger jeg og danser og koser meg... 
Benkeplaten er også på plass på kjøkken øyen. Den er kjøpt hos Drømmekjøkken og er levert i fra Bryne Steinindustri ! Den er granitt og veide ca 200 kg. Den ble heiset på plass med kranbil . De heiset den over taket på huset og ned på verandaen og bar den inn til kjøkkenet, 3 sterke karer. 
Vasken er i fra Blanco og er i fargen silgranitt. Den er planlimt i benkeplaten.Som dere ser, det går den rette veien nå. Nå skal gulvet i den ene stuen males. Jeg har pusset, vasket og vasket og det er klart for grunning. Jeg skal grunne med Nordsjø Oljebasert heftgrunn ettersom det er antagelig linolje maling som er på de gamle gulv bordene. Gulvene skal males med Nordsjø Perform Diamond Floor i fargen klassisk hvit. 


Gleder meg til å se resultatet. Lyst og fint gulv....
Enn så lenge, stay tuned. Fortsettelse følger. Til slutt vil jeg legge til at det går tålig bra med mamma. Vi er takknemlig for vær dag og det ser ut til at hun skal få med seg resultatet av huset og der betyr det aller meste for meg. 

Ha en fin dag og husk å gjøre dagen din GOD ❤︎


NB. Dersom du kjenner til Forever Living sine produkter og kansje trenger "påfyll" er det bare å ta kontakt så hjelper jeg deg gjerne. Ønsker du produkt katalog eller kansje vil prøve noen produkter så har jeg en "lånepakke"( hudpleie kremer ) som du kan låne et par dager å prøve.  Du når meg på : Mail eller telefon, bare ta kontakt.Kommentarer

Populære innlegg