Litt Interiør bilder i fra stuen !

Heisan 😁

Tenkte jeg ville dele noen interiør bilder i fra stuen vår igjen her på bloggen ! Må jo spe på med litt freshe bilder også innimellom, men først noen ord til ettertanke.

Sitter her og tenker tilbake på året vi har lagt bak oss....fy søren sier jeg bare...what a year !!
Det var et lærerikt år for meg kan man trygt si ! Jeg har aldri stilt så mange spørsmål om snekring, verktøy, utførelser og ja you name it i hele mitt liv.
Når man spør så lærer man, og når man prøver så lærer man enda mer og når man våger å utfordre seg selv så vokser man personlig.
Ahhh...ja det var et lærerikt år. Det er fantastisk å tenke tilbake på hva vi i felleskap har utrettet, og den beste følelsen av alt er at vi har gjort det sammen. Vi kan være like stolte begge to, det er så mange tilfeller i dag at bare den ene parten står med hele arbeidet.

Nå er det gangen som er i fokus. Foreløpig så er det faktisk Jostein som holder på alene, rommet er ikke stort nok for begge to så jeg er litt "på vent" og venter på klar signal til å sette i gang med det som jeg kan gjøre, det er nok like før jeg kan finne frem malings kosten igjen. Inntil videre så er jeg god å rydde, noen må gjøre det også...og ikke minst planlegge...det er jeg også god på 😄

Vi er gode nå til å legge inn tid til andre ting også som bla å legge inn besøk hos folk, byturer og det å gå tur, ut i frisk luft og natur....finnes ikke noe bedre enn det. Det savnet vi begge mye under oppussings fasen. Frisk luft og tur er så viktig og en god prioritering for helse og velvære. En ting som ble holdt intakt igjennom hele bygge året var " Fredags kvelden " , den var alfa omega og bare så viktig. Den holdt vi hele veien igjennom, fridagen. Den siste måneden så gikk Fredagene også bort men det er ikke mye i den store sammen hengen.
Bra tips til oppussere , ha en fast fridag i uken hvor en tar seg tid til hverandre og koser seg 😊


" Folk i dag er fryktelig travle....og når de er ferdig med å være "travle" så er de slitne 😊 Jeg har ikke vært småbarns mor på mange år men det er tydelig at det er tøffe tak i disse tider, unger skal hit og dit og alle veier etter at kansje begge foreldre har vært på jobb hele dagen, og  foreldrene de kjører og kjører. Det er såvidt de møtes ved middags bordet og for noen blir det bare "hei" og "hadet" ..! "

Det er mange skjebner rundt på mange forskjellige måter. Mye skjer bak lukkede dører, vi har alle utfordringer i hverdagen. Tror ikke det finnes personer uten... !
Jeg er takknemlig, takknemlig for livet jeg har. Takknemlig for at jeg kan gå ut i skog og mark og bevege meg, takknemlig for at jeg kan velge å spise sunt og ta vare på meg selv. Jeg er takknemlig for at det går fremover i livet og det er rom for endringer ❤︎ Man skal ikke kreve så mye, bare det å ha det bra med seg selv ! Har man det bra med seg selv blir hverdagen god.

Små liv stils endringer kan gjøre en stor forskjell ! Går du selv med den tanken ..." jeg har så lyst å endre livsstilen min " ?? Føler du at du har grodd fast i et gammelt mønster og ønsker endringer på flere plan. Da ønsker jeg å høre historien din, uansett hvem du er. Send meg en mail med navn og nummer så kontakter jeg deg, send til " Min Historie " 😁 Du vil ikke angre.

Til slutt i teksten vil jeg legge til en siste ting jeg er takknemlig for :

" Huset vårt, den nye hjemmet vi sammen har skapt ♥︎ , det er VI takknemlig for "

Inntil neste gang : Ta vare på hverandre ♥︎Vindus belysning i fra Designbelysning.no , Vegger malt i Nordsjø  Perform+ Easy2Clean, i fargen Kvartsitt. Maling som gjør det enkelt å holde rent med en fuktig klut 🤗
Taket har vi bestilt i fra Bergene Holm, det er spesial betilling i klassisk hvit farge. XL bygg Flekkefjord ordnet leveransen, vist det er noen som lurer 😁 Disse månedene nå frem til midt i April er de store oppussings månedene og mange søker inspirasjon !
Send meg en mail om det er noen spørsmål 😁

" Snakkes " ..

-Mona ❤︎

Kommentarer

Populære innlegg