Vi er en av finalistene + sneakpeek på soverommet vårt !

Hei !

 Jeg meldte oss på i Bergene Holm sin kategori #interiørprisen i konseptet "Inspirasjonsprisen "  i 2016. Trekningen er nå i vår ! For de av dere som ikke vet hva det er så deler Bergene Holm vært år ut en gave samt heder og ære til diverse inspirerende bygge prosjekt i forskjellige kategorier. De som har den mest inspirerende bruken av treverk i de forskjellige kategoriene kan være så heldig å bli en av finalistene. Har du pusset opp noe bruken av treverk gjenspeiler seg så anbefaler jeg deg å søke. Du kan søke her !

Selv synes jeg at taket vårt i stuen kunne være et bra bidrag. Dette grunnet husets utgangspunkt og hvordan stand det var i når vi overtok. Utgangs punktet var ikke akkurat oppløftende etter vår mening. Ved å tenke kreativt og tenke nye løsninger så er det utrolig hva man kan oppnå. Når den ene tenker ut ideer og designen og den andre snekrer da har man et godt utgangs punkt. Det måtte en del til for å overtale Jostein om å bli med på og heve taket men når jeg smilte så fint så kunne han ikke si "nei " 😊 I dag er han glad han lot seg overtale selv om det ble mye arbeid for han men oppgaven løste han glimrende så flink som han er ❤️ Vi spesial bestilte panel bord hos XL bygg Flekkefjord. Vi bestilte de i klassisk hvit og ekstra lange for å unngå skøter i taket. En investering vi ikke har angret på !

Når mailen kom fra Bergene holm for et par uker siden at vi var en av 9 finalister så var det en seier i seg selv det. Det var en gledens mail. Jeg var i ekstase og Jostein smilte godt han også.
Jeg skal være ærlig å si at når man først er finalist så har man jo et lite håp om å vinne, å vinne "Heder og ære" hadde vært stort for oss begge. I uke 11 kan man stemme på Bergene holm sin blogg og da krysser vi begge fingrene for at dere ønsker å gi oss et lite trykk på stemme knappen om dere synes vi har et bra bidrag. Alle finalistene blir presentert på bloggen til Bergene holm etterhvert nå !

Bloggen finner du på linken ----->>>>  Bergene Holm bygge blogg og Bergene Holm Interiørblogg ! Ta en titt, det er mye inspirerende innen trebruk !


Fargen på veggen i stuene er Kvartsitt i fra Nordsjø Norge og den er malt med Perform+ Easy2Clean. Lett å vaske på med en fuktig fille ! Listverk er malt i Nordsjø Professional Dør, list og panel maling i 80 glans. Foringer er malt i samme maling bare i 40 glans. Fargen er klassisk hvit.Da håper vi på DIN stemme i uke 11 ca. 13-19 Mars ! Man kan kun stemme en gang pr ip adresse 😊
Jeg kommer tilbake til det når det er stemme tid ! 

Slenger inn en liten forsmak på soverommet vårt. Det kommer innlegg en av dagene nå 👍🏻


Ha en kjempefin kveld ♥︎

-Mona 


Kommentarer

Populære innlegg