En gave tilbake til dere lesere!

Så var det helg igjen og hva passer vel bedre enn å starte helgen med å ha en liten give away.
Nå har jeg hatt teller på bloggen min siden november og den går litt etter litt mot 20.000 besøkende.
Egentlig så tenkte jeg å feire når jeg passerte 20.000 men så valgte jeg å legge ut give awayen min nå og trekke den når 20.000 passeres :)))

Når jeg startet å blogge så blogget jeg om mye forskjellig og det gjør jeg fortsatt selv om det heller mest mot Interiør fronten. Jeg er glad i Interiør og liker å sysle med pynting og å ha det koselig rundt meg.
Jeg er kansje ikke den mest kreative personen som lager masse forskjellig med både sying, hekling, scrapping osv som kan gi dere inspirasjon men dere skal vite at jeg ELSKER å se rundt på forskjellige blogger hva som trylles frem og hvor utrolig kreative mange av dere er. Så selv om jeg ikke er så god på slike ting så blir jeg glad bare av å se på det dere driver med :))) Dere inspirerer!!!Siden telleren min øker så er jo det et tegn på at noen av dere liker det jeg gjør og min måte å blogge på.
Jeg trives godt i denne "verden" og er glad for at jeg startet å blogge. Det beste med det hele er å ha oppdaget alle de fantastiske flotte menneskene og flotte hjemmene som er rundt her i norges land, jeg er overveldet!!!
Så kjære lesere:
"Jeg setter pris på vær og en av dere som tar turen innom og ikke minst de som tar seg tid til å legge igjen en kommentar. Uten dere hadde det jo ikke vært like morro å blogge, for vi er jo alle takknemlige for at noen titter innom. For hvem gadda vel å blogge vist det bare var oss selv som sko lese det :))))))"

Her kommer min gave til en av dere "snupper" som blir trukket ut:


 2 stk sjarmerende knagger,
1 ark med nostalgiske bilder til høsten`s kreativiteter,
3 meget gamle kakeformer,
og 1 sjablong med teksten:
"Home Sweet Home"
( alt i en pakke...)

Verdi på gaven er ca 350;

Reglene er som følger:

1 lodd for kommentar
*
2 lodd for link med bilde ovenfor
( som vil si 3 tilsammen)
*
Jeg blir glad for NYE følgere så vist du LIKER bloggen min og vil følge meg og mine puslerier videre
så får du 2 ekstra lodd for det :))

Trekning blir ved passeringen av 20.000 besøkende:)))

Lykke Til....(Skriv hvor mange lodd du tar på slutten av kommentaren!!!!)


Ha ei knallfine helg!

Populære innlegg