Majestetisk besøk på hytta..

Hei,

I dag var det skolestart igjen på et utallig antall elever. Her i hus var det to gutter som sko opp tidlig og på skolen. Den ene begynte i dag i 6 klasse og den andre har tatt steget videre til Ungdomsskolen og 8 klasse.
Tiden flyr og det er både vel og ille...
Guttene her i hus synes ikke det var store stasen å begynne på skolen igjen i dag , det var møye bedre med ferie klaget de :))) That`s Life Kids...belive it or not.
Vi har alle vært igjennom det med lekseslit når enn aller helst ville gjort alt mulig annet enn akkurat lekser,
sånn er det bare og noen av oss blir jo faktisk litt kloke etter skoleutadnningen. Jeg håper jo selvfølgelig at gutta våre skal lykkes og få seg gode jobber.
Blir spennende å høre når de kommer hjem om hvordan dagen har vært. Så blir det full jobb for oss voksne med bind på bøkene..*sukk*..det er en kjedelig oppgave.

Nok om det.
Her hjemme har jeg vel tilgode å vise dere at jeg faktisk har plassert den gamle kisten jeg kjøpte på auksjonen i sommer. Jeg vasket den bare godt med grønnsåpevann og beholdt den som den var, så ser jeg det ann etter hvert om den får maling eller ei..

 En ny tallerkenhylle er kommet i hus og opp på veggen, den mangler bare litt stæsj =)Mannen hadde fått lønning når vi var i Lyngdal på Torsdag og var i det rause hjørnet. Vi var selvfølgelig inne på Moster`s Hus og faktisk så var det mannen min som fikk øye på hyllen og tok valget om å handle den.
Glad jeg har en mann som også liker Interiør..
Kan tro jeg er glad i den snille gode og romantiske mannen min.
Love you Golle!!!
And I Love Moster`s Hus :)))))

PÅ hytta i helga hadde vi majestestisk besøk i form av fugler..
Min pappa som har vært mye på hytta og jobbet har ved flere anledninger hatt storfint fuglebesøk,
og vi var så heldige å få den samme opplevelsen.
Vel og merke er jeg nok ikke den som er mest opptatt av fuglelivet men når en får besøk av en så flott fugl som Røyen (kona til tiuren) og på toppen av det hele hun drar på 5 unger ja da er det bare å ta av seg hatten.
Dette er fugler som ikke akkurat trakter der det er folk..
Men disse fuglene var noe for seg selv og jeg fikk tatt masse bilder av de..
Jeg så de første gang for halvannen uke siden på hytta.
Jeg var oppe fra fredag-lørdag med min sønn og besøkte min pappa som var der og jobbet.
Sønnen min for ut en tur og bort til "vedbua" som ligger like bak hytta, han kom fort tilbake..
Morfar, morfar....det er fult av sånn "ender" bak bua...
Han trodde det var ender!!!
Vi for ut alle tre og der var de hele familien fugl...
 
En mor fem og unger som forøvrig ikke var små lenger men neste like store som moren.
Det var tre hanner altså tiurer..
og to hunner og moren.andre gangen jeg så de var på ettermiddagen..


Og denne helgen når mannen min og jeg var oppe kom de på Lørdagen, spaserende rett på veien..

Det var en stor opplevelse av de sjeldne selv om det bare var noen fugler..

Været var nydelig i helgen, for en sommerhelg..

Det er et nydelig lite vann bak hytta..


og aldeles flott natur..


Jeg gleder meg allerede til neste hyttetur som fohåpentligvis ikke er så lenge til :)))

Her i heimen skal ettermiddagen brukes til å rydde opp i et Jordbær bed.
Faren min har fått noen nye Jordbær stiklinger av en kamerat og vi er så heldige å få noen av disse.
Så nå skal neste års Jordbær forberedes.

Ha en kjempefin Tirsdag..


Kommentarer

 1. God Morgen :)
  Så fin hylle!♥

  Beklager så mye, jeg missforsto den første kommentaren din, trodde du trodde vi skulle sette opp plater også, å at det var det som var mye jobb :))
  Joda, malingen er jo en del jobb det også, men jeg tar en og en vegg så får jeg hengt på plass ting før jeg begynner på ny vegg . Slipper alt kaoset da ;) Tar det i mitt tempo så går det greit, det stikker jo ikke av så trenger ikke stresse, men en fordel at det er ferdig til jul *ler*

  Ha en fin dag,
  Klemmer fra Jatte ♥

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg