Lucky Me :)))))

Jeg har fått gave...
Min kjære blogge venninne Astrid med bloggen Smykkas lager de flotteste smykker.
Jeg har fulgt henne i lengre tid og sett hva hun har tryllet frem.
Det er en fornøyelse i seg selv og se hva som skapes ut av noen små perler...og perler ja det har denne damen..
og det ikke så rent få heller regner jeg med ettersom hun er en ener til å variere designen på smykkene.

I går lå det pakke i posten til meg fra snille Astrid som mente at jeg fortjente et smykke fra henne.


Snakk om pent innepakket i egen smykkepose og med et koselig kort.

Smykket har en nydelig lilla farge ettersom jeg er veldig glad i lilla..Enkel og elegant design med nydelige detaljer..


Det skal brukes med en stor glede og stolthet,


over at det er laget spesielt for meg..
Tusen takk kjære Astrid.
Jeg er overveldet og rørt over din gave.
You Made My Day :))))

Bloggen hennes finner du Her !

Det er Fredag og en skoleuke er over.
Det er tydelig at det tar på og begynne på skolen igjen for sønnen min var tydelig sliten i går og måtte ta seg en liten hvil...


Alle bøkene har fått bokbind og vi er klare for helg!
Våre planer er Antikk & Samler messe i Lyngdal i morgen
og muligens Auksjon og loppemarked på Søndag i Kvinesdal.

Noen Jordbærplanter skal i jorda i ettermiddag så da er det på med regntøy og ut å plante
for her øser det ned!!!

Har du spesielle planer for helgen????
Legg gjerne igjen en kommentar, jeg setter pris på vær og en av dem.

Med det så ønsker jeg alle mine lesere en 
kjempefin helg, forhåpentligvis med et gløtt av sol.....

 

Kommentarer

 1. For et flott smykke du har fått, heldige deg:)
  Jeg har også tenkt meg på messa imorgen, kanskje vi ses.

  ha en fin helg.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 2. Du skal ikke se bort i fra det Marilyn :)))
  Tenker vi tar en tur på formiddagen, mååå jo kansje bare innom Mosters Hus også :)))
  God Helg!

  SvarSlett
 3. For et nydelig smykke.. ja du er jammen heldig :))
  her blir det en travel helg.. Vi skal ha 2 små søte prinsesser på besøk i 1 uke !!!!!!!
  Kjempemoro og vi gleder oss, selv om vi kommer til å være totalt utslitte etter den uken haha :))

  Kos deg på messe og hils marilyn hvis du treffer henne ;)

  Klem,kari

  SvarSlett
 4. Så nydelig smykke,heldig du er. Skal ta en titt på den bloggen jeg og. Så godt ut å ligge å slappe av på den fine sofaen. :)Klems.

  SvarSlett
 5. Kjempe flott smykke!! mine planer i helgen er å rydde litt rundt i huset... holder på med å få orden på loftstuen som er litt mitt rom:P hehe mannen har kjellerstuen hehe også på lørdag er det ut å handle garn og bursdagsgave til en jente som blir 3 år på søndag som min sønn skal feire, ellers blir det å slappe av og klesvask:)

  Ha en god helg da!!

  SvarSlett
 6. Jeg er rett og slett målløs over hvor flott du har presentert gaven. Tusen takk for både bilder og tekst.

  Så flott du har det omkring deg. Virkelig lekkert med det hvite.

  Planer for helgen har jeg massevis av, og det meste dreier seg om perling.

  Varm klem fra Astrid

  SvarSlett
 7. Hei. Kom over bloggen din nå i kveld, å legger meg til som følger. Et flott hus du har. En nydelig gave du fikk i posten, kjempefint. Ha en fin helg.

  Nina

  SvarSlett
 8. Heia.

  Åh så heldig du har vært da, kjempefint var det smykke. ;o))

  Ha en fantastisk helg.

  Klem Simone ;o))

  SvarSlett
 9. Av en eller annen grunn hadde du falt ut av følgergruppa mi- så jeg har gått rundt og trodd at det var veldig lenge mellom innleggene dine. Men så plutselig fant jeg deg igjen hos Besta- nå har jeg fått lagt deg inn igjen og fått oppdatert meg på bloggen din. Ha en strålende Søndag, klem Yvonne

  SvarSlett
 10. Hei♥
  Woow!Så heldig du er da!
  KJEMPE LEKKERT smykke♥

  Forstår godt du er glad for denne gåvea:)

  Hehe:)Måtte le av den slitne kompisen på sofaen:)
  Visste bildet til prinsessa:)
  Herleg bilde!

  Tusen takk for atter ei kjempe koseleg helsing med slike gode ord♥

  Nyt søndagen:)

  Klem frå AStrid♥

  SvarSlett
 11. Hei og takk for koselig kommentar. Nydelige smykker, heldige deg. Gratulerer med nytt kjøkken, det var rålekkert. Ha en fin uke, kanskje du fant noe på messen i helgen, hvis du var der da. Klem fra meg.

  SvarSlett
 12. For en vakker gave!

  Hehe, jeg var på antikkmessa ja ;))) Så da var det deg jeg traff!! Det ante meg liksom at det var litt mer enn et høflig vanlig smil jeg ble møtt med, men så tok det litt tid før jeg begynte å lure på om det kunne vært deg..:) Du har jo ikke så mange bilder av deg her inne, så ikke så lett å kjenne deg igjen. Men husker et blogginnlegg lenger nede her der du er avbildet. Og jeg følte dette kunne stemme ;) Ikke værst å få med seg mannen rundt!

  Hadde jeg koblet litt fortere skulle jeg stoppet og sakt hei!! ;) Fant du noe fint??

  Jeg kjøpte en av de gamle trekassene til å ha flasker i, en bærplukker (en til ja), litt blonder og et eggestativ.. Å i stede for å kjøre hjem kjørte jeg til auksjon på Lista, som tante og co var med og arrangerte. Og der fikk jeg to vaskebrett ;)

  Og jada, var på auksjon idag også ;) Mye skrot på loppemarkedet, men ganske mye fint på auksjonen. Der fikk jeg enda et vaskebrett. Så tror jeg har nok av de nå ;) Ellers skulle jeg gjerne hatt en rokokko stol som gikk ganske høyt, siden den ble solgt med både telefonbenk og bord.

  Menmen, kommer flere muligheter ;) Og stakkars pengeboka, huff...

  Håper du har hatt ei flott helg! Synd det ikke ble auksjon på deg.. Nå starter jeg i praksis på Flekkefjord sykehus i morgen, så da blir det noen byturer på meg ;)

  Klemmer

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg