Besøk i hagen :))

Hei...

Har du hatt en fin Pinse??? Det har jeg...Selv om været ikke var på det beste på Søndag og Mandag så har det vært noen koselige dager med både båt tur, kjøreturer og hjemmekos:)
Det ble ikke noe tur til Sommermarkedet på Ålgård ettersom det ikke passet men i følge Elin var det helt Magisk og det tviler jeg ikke på...Løe damene vet jaggu og få det til...det er helt imponerende:)

Nå er det snart skoleferie for ungene og jeg må innrømme at det føles litt rart og at vi er kommet så langt i Juni. Det er liksom blitt Sommer uten å VÆRE Sommer...
Håper det blir bedre vær etter hvert...håpet er viktig !

På Søndag kveld så meg og min kjære en film og plutselig når jeg tittet ut av vinduet så jeg at vi hadde fått fint besøk i hagen!
Et nydelig lite rådyr gikk og tuslet rundt og så ut som det ante fred og ingen fare..
Fram med kameraet selvfølgelig...


Rådyret har vært i nærheten av huset vårt mange ganger i det siste.
Utrolig fine dyr men de har jo en tendens til å gjøre litt "ugang" i hager
og spise opp roser etc...
Heldigvis så spiste rådyret denne gangen bare på blader og ugress :)))


Etter en stund i hagen fikk rådyret besøk...


Av...Bollapinnsvin...
og,
en katt...

Rene dyre skogen ute i hagen...
Vi ble ganske så fasinert for å si det sånn..
Når rådyret vandret videre for jeg ut for og se hvor nærme jeg
kunne komme Bollapinnsvin....iført pyjamsabukse og et kamera...hehe:)


Bollapinnsvin var slettes ikke redd meg og jeg var nok så nærme som 2 meter..
Tror aldri jeg har sett et pinnsvin på så nært hold noen gang...en fasinerende skapning som
laget rare lyder...=())))

Bollapinnsvin er hjertelig velkommen i hagen for det spiser slike skapninger som jeg ikke liker
nærmere bestemt : ORMER!!!!

*****

På Interiør fronten så små putler jeg med en gammel stige som jeg fikk
av min far.
Ting tar litt tid med meg men litt da og litt da så blir det ferdig til slutt...=)


Malingen på stigen fjernes med en varmepistol.
Så skal den pusses godt for deretter å påføre en beis.
Er usikker på hvilken farge jeg skal ha, har lyst at den skal se litt sånn "rekvæd"
aktig ut.....
Noen som har noen gode tips/erfaringer til fin farge på beis???


Jeg blir GLAD for Tips!!!!

Tusen takk for varmende og gode ord fra dere som titter innom,
dere er bare så snille og generøse...
Håper dere har hatt en kjempefin Pinsehelg og at dere får 
en kjempefin uke...

Gode klemmer herfra !

Kommentarer

 1. Heisan!!! spennende helg, skjønner jeg!!! fin stige. Beis i fargen drivved er mye brukt, men jeg må innrømme at jeg er litt usikker fordi på mine furuskap ble den brun:DDDDD Så en fargeløs grunnbeis kanskje, slik at den får være helt naturlig? Ellers må du finne frem til en lys grå farge:DDDD ....eller lilla...eller turkis eller lasurolje, som du blander med brekkfarge til ønsket farge:DDDD sløyddetaljer.no har dette:DDDD Uansett hva du gjør, så gleder jeg meg til å se hva du gjør videre!!!! For smaken er som maken, den er delt, he-he:DDD klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Hei.
  Vi beiset stuegulvet med fargen drivved. Vi ble veldig fornøyd, og har fått mye skryt av fargen.
  Lykke til med stigen, den blir garantert fin :-)
  Mvh Linda N

  SvarSlett
 3. Nei har du sett...så mange søte dyr på en gang. Gøy synes jeg! :) Det er verre her, for forrige helg ble en diger lang feit hoggorm observert i nabohekken. Jeg må tilstå at jeg snek meg rundt på tåspissen i flere dager etterpå. Gubben skulle kappe hue av den, men du vet ormen hadde observert han lenge før han klarte å svinge spaden. Treig gubbe! ;-)
  Jeg har lest på bloggen om noe som heter drivved beis. Det må jo være midt i blinken for deg. Skjønt uansett hva du gjør blir det sikkert strøkent! :)

  SvarSlett
 4. Hei
  Her har du virkelig fanget øyeblikkene, vel gjør rådyr ugagn i hagen, men for noen fantastiske dyr. Du snakker om hoggorm.....uæhh...håper ikke at du har det i hagen, jeg er livredd alt som har med slanger å gjøre, klarer nesten ikke å se dem på TV en gang, får frysninger her jeg sitter og leser Violetta sin kommentar...
  Ja når det gjelder været begynner jeg og bli utålmodig...er fornøyd hvis gradestokken kunne krype oppover noen grader...
  Kanskje til helgen...
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei Mona :)
  Så KOSELIGE bilder du deler med oss ღ Alltid
  koselig å se dyr, og særlig så nært... Vi
  hadde et par rådyr i skogen vår for litt siden
  og da var det frem med kamera, men dessverre
  gikk de nesten i ett med naturen så bildene
  ble dårlige... Og skjønne pinsvin de er jo
  bare sååååå søte da ღ

  Ja, sommeren er her men syns ikke den har vist
  seg fra sin beste side ennå.. selv om vi har og
  har hatt noen flotte dager her i nord... Vi får
  bare krysse fingrene for at det blir litt bedre
  Kan dessverre ikke hjelpe stort ang stigen, men
  jeg syns den var kanllstilig, og tror det blir
  kjempefint i noe som drivved ღ Ønsker deg en fin
  kveld videre og uke :) Stor klem fra Mette...

  SvarSlett
 6. Pinnsvin er noen underlige og nydelige skapninger! Ikke så ofte man ser dem lenger men rådyr og katter har jeg min andel av her :-) Flotte bilder av dyrebesøkene deres!

  Jotun har en beis Lady Interiørbeis nr 9041 som heter drivved, men har ikke noen egen erfaring med nettopp den... Men Rom 1-2-3 har en artikkel på nettet om drivved: http://www.klikk.no/bolig/rom123/article612904.ece
  Lykke til, tror uansett at den stigen blir rålekker!

  Klem fra Tone

  SvarSlett
 7. Hei Mona ! Så mange fine bilder du fikk tatt av "dyreparken " deres. Skjønner godt at dere nesten ikke har tid til å se på TV. Mye mer spennende det som skjer uti hagen :-)
  Ha en fin kveld.
  Klem fra mamma

  SvarSlett
 8. For en spennende dag i (dyre)hagen din!! Og flott gammel stige. Selv synes jeg det er flott å spare noen malingsflekker. Jeg har prøvet en beis som heter drivved (er det Jotun sin tro??Husker ikke). Den var mye brunere enn forventet, så jeg ble litt skuffet. Kjøpte en som var grå i samme merke, og den var superfin. Så mer ut som drivved enn den fargen som faktisk heter det.

  SvarSlett
 9. Hihi...Skal si du hadd mye besøk i hagen din,så koselig da:)
  Stigen var kjempefin,jeg har en liknende stående ute som jeg ikke har gjort noenting med,blir patinert med tiden:)
  Har ikke erfaring med drivved malingen,men sett det hos andre med bra resultat...
  Klem Caroline

  SvarSlett
 10. Jammen må jeg si du har hatt spennende og storfint besøk i hagen;)

  Flott stige! Jeg har beiset med de fleste av Jotuns interiørbeisfarger snart tror jeg, og kan anbefale bådedrivved og shabby;) Gjerne et strøk av hver;)

  Lykke til!

  SvarSlett
 11. Ohh, så nydelig besøk du har hatt i hagen da ! ♥
  Er jo så koselig med slike opplevelser. :) Bollapinnsvin er kjempesøt, de har så søte ansikt. ♥ Opplever ikke mange slike dyr her vi bor, men på vår tur til Nordfjordeid fikk vi oppleve både reinsdyr og hjort, noe barna syntes var veldig gøy. :)

  Jeg hadde også tenkt til å nevne beis i fargen drivved, men har ikke prøvd den selv enda. Gleder meg til å se stigen ferdig beiset ! :)

  Tusen takk for fine ord inne hos meg Mona. ♥ Setter kjempestor pris på deg og ditt vennskap. Og takk for at du ville dele med meg, nå føler jeg at jeg kjenner deg litt mer. ♥ Og du er en av de fantastiske og hjertevarme menneskene jeg pratet om, hihi... Du virker som en utrolig snill og god jente som jeg håper å få gleden av å treffe en gang. :)

  Ha en kjempefin dag videre vennen ! ♥

  Go'klem fra Anette ♥

  PS: Og du, jeg tror det vil skje for dere en dag jeg. ♥ Men som du sier er det viktig å ha håpet. Men slike ting skjer gjerne når man ikke tenker så mye på det. ;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg