Minner om denne...

Hei...
Nå har jeg vært på fotball kamp med min kjære sønn som spiller. Det ble seier med 4-2, kjempespennende kamp:)))

Det har vært en kjempefin helg og vi er klar for ny uke. Været er ikke så bra så vi håper det bedrer seg til Midtsommernatten på Torsdag. Tenk at solen snart snur...huff og huff...vi har jo nesten ikke sett den =(

Vel...kan ikke nytte og gråte over spilt melk.

Det går fremover med stigen min, litt etter litt...
Jeg fikk mange tips om å bruke drivved fargen på beisen, jeg synes den var litt brun så jeg fant noe i en litt mer grå farge....
Mener å huske at den heter "Fjellgrå"...resultatet skal dere få se når den er ferdig:)

Det nærmer seg trekningen på velvære give awayen min så har du ikke lagt igjen en hilsen har du forsatt muligheten:)))Legg igjen en kommentar i Dette innlegget, så kansje det blir nettopp deg som får en gave i posten!!!


Ha en fin fin Mandag`s kveld...


Populære innlegg