Litt stue på en regntung Sommerdag..

Hei...

Vel overstått helg får en vel si, iallefall for min del :)) Jeg har tittet innom noen blogger og sett litt bilder fra den store Glansdagen til NIB og det ser ut til å ha vært en stor fest med glitter og glamor faktor, kjempegøy og lese  at dere alle har kost dere "Big Time"... Jeg gleder meg til å se mer hos dere bloggere i fra festen:)) Må jo innrømme at jeg er "tålig" misunnelig på disse goodies pakkene dere har dratt med dere hjem, fy søren så mye flotte gaver :))) Jeg skjønner godt de som sier at billetten faktisk var verdt dette når en ser hva dere sitter igjen med...heldiggriser :)))))Helgen min må jeg jo faktisk si at var veldig fin den og. Lørdag var vi i 70 år`s kalas til min svigerfar, et lite og koselig selskap med masse god mat:) Mye skravling  ble det og alt i alt var det var kjempekos! Søndagen derimot forløp seg i det stille ute i en sol stol og bare slappet av...Endelig en helg med flott vær !I dag er fin været over og det har vært en grå og trist sommerdag. Litt små forandringer har blitt gjort inne stuen siden det nå var svært lenge siden noe var blitt forandret her hjemme:))) Det er jo ikke så mye som skal til for stuen blir litt "ny"...En ren ny duk her og der og litt forandring på pynten så føles alt straks mye bedre..


Interiør bøker og blader lett tilgjengelig er et must, for ikke å snakke om gode duftlys..


En ny uke er i gang, full av nye muligheter for de fleste:)
Stigen som jeg har jobbet med er endelig ferdig og den skal jeg ta inn på badet 
nå i kveld...
Ting tar sin tid....
Jeg er spent på hvordan den vil ta seg ut på badet...


Mannen er i full gang ute....nemlig med et nytt soverom !!!!
Han ligger ikke på latsiden, det er helt sikkert og en annen ting som er helt sikkert
er at :
Jeg har Verdens beste mann...!!!!

Nei....opp av sofaen og ut og hente stigen...

Ha en kjempefin kveld og uke alle dere goinger..Populære innlegg