Litt stue på en regntung Sommerdag..

Hei...

Vel overstått helg får en vel si, iallefall for min del :)) Jeg har tittet innom noen blogger og sett litt bilder fra den store Glansdagen til NIB og det ser ut til å ha vært en stor fest med glitter og glamor faktor, kjempegøy og lese  at dere alle har kost dere "Big Time"... Jeg gleder meg til å se mer hos dere bloggere i fra festen:)) Må jo innrømme at jeg er "tålig" misunnelig på disse goodies pakkene dere har dratt med dere hjem, fy søren så mye flotte gaver :))) Jeg skjønner godt de som sier at billetten faktisk var verdt dette når en ser hva dere sitter igjen med...heldiggriser :)))))Helgen min må jeg jo faktisk si at var veldig fin den og. Lørdag var vi i 70 år`s kalas til min svigerfar, et lite og koselig selskap med masse god mat:) Mye skravling  ble det og alt i alt var det var kjempekos! Søndagen derimot forløp seg i det stille ute i en sol stol og bare slappet av...Endelig en helg med flott vær !I dag er fin været over og det har vært en grå og trist sommerdag. Litt små forandringer har blitt gjort inne stuen siden det nå var svært lenge siden noe var blitt forandret her hjemme:))) Det er jo ikke så mye som skal til for stuen blir litt "ny"...En ren ny duk her og der og litt forandring på pynten så føles alt straks mye bedre..


Interiør bøker og blader lett tilgjengelig er et must, for ikke å snakke om gode duftlys..


En ny uke er i gang, full av nye muligheter for de fleste:)
Stigen som jeg har jobbet med er endelig ferdig og den skal jeg ta inn på badet 
nå i kveld...
Ting tar sin tid....
Jeg er spent på hvordan den vil ta seg ut på badet...


Mannen er i full gang ute....nemlig med et nytt soverom !!!!
Han ligger ikke på latsiden, det er helt sikkert og en annen ting som er helt sikkert
er at :
Jeg har Verdens beste mann...!!!!

Nei....opp av sofaen og ut og hente stigen...

Ha en kjempefin kveld og uke alle dere goinger..Kommentarer

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Bare tull på meg. Prøver igjen. Tusen takk for hilsen hos meg. Nydelig bad du har. Det falt jeg for

  Ha ei flott uke

  Klem

  SvarSlett
 3. Så koselig stua ser ut, man får lyst til å krype inn i sofaen med pledd en regntung dag. Mange fine bilder og gir mye inspirasjon:)

  Ha en fin uke.
  Nora

  SvarSlett
 4. Vakkert som alltid Mona! :)

  Håper vi kan treffes på neste Glansdag ;) Det hadde vært kos <3

  *Klem*

  SvarSlett
 5. Hei du!
  Ja du kan tro at jeg gleder meg til å reise til Danmark. Blir deilig:) Så koselig du har det inne Mona. Jeg synes det av og til er deilig når det regner jeg om sommeren. Da kan man sitte inne med god samvittighet uten å tenke på at man burde vært ute å slikket sol. he he

  Her har vi fått oss en real omgangssyke. Heldigvis så spyr vi ikke men slappe og verker i magen. Må bli frisk til helgen for da reiser vi til Kreta :)

  Ha en strålende dag, fineste Mona vennen
  ( å det var her det skulle kommet et hjerte men jeg vet ikke hvordan man lager dem)

  Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 6. Hei!
  Å for en nydelig blogg jeg ble følger av nå :)
  Helt etter min smak, mye fint å se på, mye kjekt å lese!
  Håper du får en flott uke!
  Klem Silje

  SvarSlett
 7. heisann Mona:)

  Du har det så utrolig fint og badet deres ble jo bare en drøm av et bad, her hadde jeg følt jeg var på spa jeg hihi...

  Formen er veldig varierende, nå har jeg fått slappet av og hatt gode dager hjemme pga en sykdom i barnehagen som ikke var bra for fosteret, så da har formen kommet seg betraktelig. så lenge jeg tar ting rolig, så går det greit. Men jeg kjenner jeg gleder meg til prinsen kommer ut og det blir slutt på tretthet, kvalme,oppkast og halsbrann, selv om det begynner å bli en vane nå, hihi

  god klem til deg fra Monica

  SvarSlett
 8. Hei vennen min ! ♥

  Glansdagen må oppleves, utrolig flott hva Nib jentene har fått til. :) Håper du har mulighet til å være med neste gang Mona, det hadde vært kjempekos. ♥ Jeg følte meg så kvalm og utenfor før jeg reiste, men når jeg kom fram og endelig sto der roet jeg meg ned, hihi... Så da gikk det jo heldigvis bra alikevel. :)

  Nydelige bilder du viser, du har det så vakkert hjemme hos deg. ♥ Gleder meg masse til å se stigen på plass inne på badet. :) Og for en flink mann du har, han fortjener ros ! ;)

  Takk for fine ord, du er så god du ! ♥

  Håper du får sove godt i natt. ♥

  Stor nattaklem fra Anette

  SvarSlett
 9. ja glansdagene var nok en vellykket fest... Skulle gjerne ha vært der jeg og...
  Men kankjse det byr seg en ny anledning..

  Ønsker deg en fin uke
  klem Kerstin

  SvarSlett
 10. Håper det blir glansdag neste år også
  da skal jeg også være der. Hadde ikke
  tid denne gangen. Ser ut til at de koste
  seg der. :)) Stua di er vidunderlig.
  Her øsregner det for tiden.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 11. Hello my dear Mona! Well just to say your space here is absolutely gorgeous! It's really an inspiration to me. Love it! And love to come here to see all the stunnig things you share with us. Thanks, my dear, for stopping by in my space. Loved it! You're so kind! Happy hugs for you too!
  Mahrian

  SvarSlett
 12. Hei på deg :)
  Ja, da er vi iallefall to som er en smule missunnelige på de som fikk opplevd denne Glansdagen :)
  Neste gang SKAL jeg også få det til :) :)

  Koselig "stæsj" du har, og en koselig "sofakrok":)

  Gleder meg til å se stigen :) Og badet er jo ufattelig vakkert :) :)

  Ha en vakker dag :)

  SvarSlett
 13. Åhh Mona!! SÅ lekkert det badet er blitt!! Love it <3 Kjempegøy å se bildene!!

  Stigen var også råflott!

  Må ha en strålende helg,, med forhåpentligvis litt finere vær! Er i hvertfall varmt i det minste ;)

  Stor Klem!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg