Lysestaker er digg =)

Hei og hå.... !

Nok en ny Fredag står for døren og det liker vi...! Fredag kveld er kose kveld med enten en god film eller noe gøy på tv. I kveld er det The Voice på tv2 og kansje en film etterpå! Sønnen min skal ha overnattingsgjest i kveld og i morgen skal vi på hytta med min søster og hennes familie, en helg med familiekos ! På Søndag er det fastelaven så da blir det bolle baking og boller med krem....full rulle...godt jeg har en god hjelper i hus =))Det blir ikke mange innleggene i fra meg for tiden og det har jeg poengtert før også...! For tiden er det mye baking som står i fokus på de gode dagene =) Jeg/vi baker brød, bagels, muffins og kaker...litt da og litt da...! Jeg koser meg med det og det varmer ekstra når en ser at andre blir glade for å få spise det som blir laget.  I dag er det muffins som står for tur, etter ønske fra min sønn. Jeg tenkte å blande inn litt oreo kjeks i røren og pynte med en oste/melis glasur...jammi !!! Blir nok digg =)


Interiør messig så må jeg jo bare si som jeg sikkert har sagt før : Jeg digger lysestaker...!

Jeg har lysestaker "all over"....og at jeg brenner nesten 25-30 lys nesten vær kveld er ikke å lyve =)))
Stilleben med lysestaker er for meg et "must" i hjemmet. Jeg trenger ikke mange andre "dubbeditter" bare jeg har plenty med lysestaker...hehehe!
Slik er jeg =)) Tror nok heller ikke at jeg er alene om å være hekta på det.


I kosekroken nå har jeg en gammel kommode med mange lysestaker oppå.
Der brennes det lys vær kveld som jeg titter på i fra sofaen.
Lys er utrolig beroligende og gir en deilig atmosfære =)


*sukk*
Jeg digger lysestaker =))))

Da er det snart helg folkens, det er på tide for meg og lette på rompa i fra sofaen
og komme seg i gang med dagens oppgaver =)))

Nyt helgen og fastelavens Søndag med
masse gode fløte boller =)))

( bildet er googlet)

Vi blogges!

Populære innlegg