Snart helg..

Hei og god formiddag !

Nesten en uke siden jeg var innom, merker jo det at tiden flyr og i morgen er det helg igjen ! Det har ikke skjedd mye på interiør fronten den siste uken så da blir det jo mindre å blogge om og færre innlegg.
Akkurat nå så gleder jeg meg veldig til i morgen for da tar min kjære og meg oss en tur på hytta...igjen ! Jeg er allerede godt i gang med pakkingen for jeg pakker litt etter litt så jeg er sikker på å få med meg alt. Nå er det ikke snakk om store pakkingen heller da for det meste finnes på hytta! Det blir jo mat og klær som må opp og ned !
Helgen skal brukes til mye kos. Vi ser på The Voice på Fredag og Vær gang vi møtes på Lørdag på Tv2, en film er heller ikke utenkelig og får ikke å glemme snacks...terning spill, bok lesing og mat laging...ja er det rart at jeg gleder meg ???


Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på kritt tavlen. Morro og se at den falt i smak hos så mange og jeg håper dere ble inspirert til å lage en selv. 

Nå er kaffe koppen snart tom og det er på tide og gjøre noe fornuftig.

Ønsker alle som titter innom en kjempefin Torsdag
og en enda finere helg i morgen!
På gjensyn =)))Kommentarer

 1. God helg og god tur på hytta! :D

  Høres ut som at dere skal kose dere :)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder, Mona :) Høres ut som en koselig helg. Selv skal jeg på Spa-weekend med ei god venninne, skikkelig "husmorferie".
  Jeg har forresten en Give Away gående, så om du har lyst til å vinne fine premier, må du delta :)

  SvarSlett
 3. Hei Mona!
  Høres ut som det skal bli en fantastisk helg på dere og håper vær og vind også skal bli bra:)
  Ønsker deg en riktig god helg!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Ønsker deg en fantastisk deilig helg på hytta!!
  God klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 5. Herlige bilder!

  Nyt helgen og kos dere på hytta!
  KLEM

  SvarSlett
 6. Kjempe koselig å titte innom hos deg igjen, er alt for lenge siden. Blir ikke så mye tid til blogging for tiden som jeg har lyst til. Kjempe fine bilder du viser, et nydelig hjem du har:). Nyt helgen og kos deg masse. Klem Anita

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg