Snart helg..

Hei og god formiddag !

Nesten en uke siden jeg var innom, merker jo det at tiden flyr og i morgen er det helg igjen ! Det har ikke skjedd mye på interiør fronten den siste uken så da blir det jo mindre å blogge om og færre innlegg.
Akkurat nå så gleder jeg meg veldig til i morgen for da tar min kjære og meg oss en tur på hytta...igjen ! Jeg er allerede godt i gang med pakkingen for jeg pakker litt etter litt så jeg er sikker på å få med meg alt. Nå er det ikke snakk om store pakkingen heller da for det meste finnes på hytta! Det blir jo mat og klær som må opp og ned !
Helgen skal brukes til mye kos. Vi ser på The Voice på Fredag og Vær gang vi møtes på Lørdag på Tv2, en film er heller ikke utenkelig og får ikke å glemme snacks...terning spill, bok lesing og mat laging...ja er det rart at jeg gleder meg ???


Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på kritt tavlen. Morro og se at den falt i smak hos så mange og jeg håper dere ble inspirert til å lage en selv. 

Nå er kaffe koppen snart tom og det er på tide og gjøre noe fornuftig.

Ønsker alle som titter innom en kjempefin Torsdag
og en enda finere helg i morgen!
På gjensyn =)))Populære innlegg