Hjelp !!!

Hei =)

Jeg har prøvd flere ganger å lage innlegg på bloggen men jeg får ikke lastet opp bilder i blogger. Noen andre som har vært ute for det?
Når jeg trykker på "bilder" knappen så står den bare å jobber og kommer ikke videre! Har prøvd på 2 forskjellige pc er også for å se om det var min pc men det er i blogger....

Kjipe greier ettersom jeg hadde tenkt å ha et innleg =(

Kan noen hjelpe?????

Thank`s =))

- Mona/Villa Tverrteigen


Kommentarer

 1. Har ikke vært plaget selv, men har hørt flere andre ha samme problemet som deg. Sikkert bare blogger som har et lite rapptus igjen ;) Du kan prøve en annen nettleser, feks chrome eller firefox, om du bruker explorer til vanlig. Kanskje det hjelper. Tvi tvi :)

  SvarSlett
 2. Jeg har også hatt samme problem (jeg lagde mitt siste innlegg i windows live writer,for klarte ikke å laste opp bilder inne på bloggen. Jeg bruker chrome.

  SvarSlett
 3. Jeg hadde dette problemet for lenge siden, og det er utrolig irriterende!! Men jeg har ikke så gode råde desverre. tror jeg også byttet til annen nettleser i mitt tilfelle, men det er nok blogger som er på bærtur igjen..

  nydelige innlegg fra ditt nye soverom forresten! jeg har ikke vært flink til å legge igjen ord hos noen i det siste, og har egentlig en liten pause med blogging(ble et lite innlegg i dag da;) men jeg er innom og nyter bilder hos deg!
  Håper din dag er god, og at blogger snart ordner seg;)

  stoor klem fra Hanne:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg