Kalkmaling på kofferter..

Hei og hå...

I dag har vi fantastisk vær her på Sørlandet, solen skinner og tempen ligger på ca 21 grader. Vi klager ikke over det. Håper det er flere enn oss som opplever å ha det slik nå i August! Det nærmer seg skolestart og da er det mange ganger ganske så pent vær.
Skolestart.... Her i hus er det en som skal begynner på Ungdomskolen og 8 klasse og som mamma så gruer jeg meg nok ti ganger mer enn han gjør. Den trygge barneskolen er over og nå er det over på karakterer i fagene og alt kommer liksom frem på en annen måte når det gjelder hvordan det ligger ann fagmessig. Alvoret blir større og tenårings hormonene er i full gang....det er bare å holde seg fast og det går nok sikkert veldig bra =)

*****Før sommeren så skrev jeg at jeg hadde kjøpt meg kofferter på loppis. En stk til 50 kroner og en stk til 20 kroner. De var ikke kjempefine utad så derfor valgte jeg å gi de et maling strøk.
Jeg har lagt min elsk på kalkmaling fra Pure & Original og har valgt å male koffertene i fargen Fresco, Canvas.
Etter min mening er denne fargen meget lik fargen River Silt som vi har brukt på soverommet, men det finner man jo ikke ut av uten å prøve!


Jeg har en plan om å male på tekst på koffertene med sjablon maling men jeg har ikke bestemt
for hva det skal stå.
Tips Anuone????

Den gamle stigen på bildet over kjøpte jeg i Danmark for noen år siden.
Den fant jeg hos damen som har butikken 
Ezpace når jeg besøkte butikken hennes i Vejle.
Du kan lese mer om den turen HER !
Annette (Ezpace) har også en blogg og den finner du

Tilbake til kalkmalingen!
Den har jeg kjøpt hos LANDSTIL  og de selger mange flotte farger.
Jeg har tenkt å prøve meg på denne type maling andre steder i huset men har ikke 
kommet så langt på planen enda!


I morgen er det tur til Ikea.
Skal kjøpe noen hyller og et par skap dører til vår "walk in" garderobe...
Ut på tur, aldri sur og attpåtil så det er helg....

Nyt helgen dere!


Populære innlegg