Mmmm...loving it !!!

Heisan...

Dagene flyr og spesielt når man har fint vær...! I dag er det en spent mamma som gleder seg til sønnen kommer hjem fra skolen og forteller om sin første dag på ungdom skolen..! Godt og komme seg inn i vanlige rutiner igjen og få tenåringen opp av senga om morgenen =))

Vi har en Dolce Gusto kapsel maskin på kjøkkenet og den bruker vi sånn dann og vann. I den siste tiden har det vært Thai Chai latte te som har vært mest populært. Den er ganske så god !
I dag laget jeg meg en forfriskende Cappucino Ice kaffe...

Med en liten "skvett" karamell oppi er det bare en ting å si...

Loving It..........!!


Ha en fin dag !

Kommentarer

 1. Hei Mona. Nå var det lenge siden jeg hadde vært og lagt igjen en hilsen hos deg:) Men når jeg så bilde av den utrolig fristende ice kaffen du har laget deg, så måtte jeg bare inn og la tennene løpe litt i vann..:) Mmmmmm ser så godt ut! Herlig den nye headeren din. Ønsker deg en vakker dag. Håper du har det bra:) Klem fra Ellen

  SvarSlett
 2. Heisann:)
  Ja, det er godt å komme i normalt gjenge igjen etter ferien:)
  Den kaffen ser og høres supergod ut... namnam:)

  Ønsker deg en flott onsdag, og en fortsatt fin uke:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 3. Den så god ut, må kanskje prøves ut. Her står også DG mer og mindre i ro for tiden, det er liksom med "turer" vi bruker den. I begynnelsen brukte vi den mange ganger til dagen, men gikk litt lei etter en stund. Men kanskje iskaffe må prøves.

  Ha en flott dag, her skinner solen og det er deilig vær ute.

  Klem

  SvarSlett
 4. Dolce Gusto maskin har jeg vurdert å kjøpe, men har hørt så mye forskjellig om den. Blir litt i tvil. Men du anbefaler den kanskje?
  Drømmer om iste jeg da. Herlig forfriskende :)

  Nyt sensommerdagene!

  SvarSlett
 5. Å det såg godt ut:-)Har dg eg og,hvor får eg tak i karamell?og når du lager iskaffe bruker du bare kaldt vann funksjonen da og dei vanlige kapslene?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg