God Mandag..

God morgen... !

Etter en rolig og avslappende helg er jeg klar for en ny uke og nye muligheter. Forkjølelsen begynner så smått og bli bedre ( *bank i bordet* ) og det er en lettelse. Jeg takker så mye for god bedring hilsener jeg fikk, det så ut til å hjelpe og dere er jo bare GODE !

Vi har hatt et jækla vær her i helga og det ser ikke ut til å bli så veldig mye bedre. Jeg starter uken med noen rose bilder her på bloggen for roser er jo bare nydelige uansett vær...og de frisker opp i hjemmet.

Håper du har har hatt en flott helg og at du får en enda finere uke start....
Takk for at du tittet innom ;)


Kommentarer

 1. Hei søte Mona ღ
  Ja, skjønne roser gjør dagen virkelig fin
  på alle måter - uansett form og vær :)
  Her har jeg vært uten data siden onsdag som
  var og frem til i går kveld og har ikke fått
  vært på nett... Kjedelig med datatrøbbel,men
  nå håper jeg at alt er ok, ser i alle fall
  slik ut ennå :) Ufyselig vær her også, og
  formen litt laber, men vi får håpe på en fin
  uke :) Ønsker deg masse god bedring ღ Stor
  klem fra Mette :)

  SvarSlett
 2. Heia søte du!
  God bedring og god uke til deg!
  Klem Gitte

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg