Kastanjer...

Hei =)

17 dager siden siste innlegg...du verden...da skjønner man at man har fått et veldig avslappet forhold til bloggingen. Jeg har vært rundt og lest en del blogger i det siste men ikke fått somla meg til å lage noe innlegg.
Det går drastisk fort mot Desember nå....jeg må se og få laga de julegave listene og komme meg sikkelig i gang med gavene, det er like vanskelig vært år når de fleste egentlig ikke har noen ønsker. Snakk om et utrolig stort luxus problem, man har jo det meste i dagens tider og har man det ikke så går man kansje og kjøper det.....!  Nei jeg bare MÅ komme meg i gang med den lista hehe...!

*


I innlegget i dag ville jeg bare viser dere disse kule kastanjene som jeg har til pynt i stua.
Runde kuler med spisse tagger som henger på trærne og når de slipper greinene og faller på bakken så åpner seg etterhvert og inne skjuler det seg en flott kastanje nøtt.
Denne utgaven som jeg har plukket egner seg ikke til spising, bare til pynt
og de er ganske så dekorative!Kjekt med enkle ting i fra naturen =)

Når jeg søkte litt på kastanjer på nettet så havnet jeg inn på en blogg som jeg anbefaler deg å ta en titt.
Fy søren så mye flotte bilder =)


Nyt dagen dere, det skal jeg ;)Kommentarer

  1. Kastanjer er dekorative de:)
    Minner meg om min mormors hage,hun hadde et digert kastanjetre utenfor huset sitt,vi barn elsket å sanke kastanjer og hadde ofte konkurranser om å finne den største kastanjen;)
    Ha en finfin dag!
    Klem Caroline

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg