Spisestuen før/etter,ting tar tid...

Heisan....

( dette er ikke min advent stake bare så det er sagt, fant bildet i "arkivet"...)


Sitter her pjusk i sofaen, er syk....litt bedre i dag enn enn i går da for da var jeg helt utslått av feber og oppkast...!
Satser på at en rolig dag eller to til vil gjøre ting litt lettere! Ser rundt på facebook og blogger at folk bare er så klare til å pynte til helgen, jeg misunner dem den følelsen.
Jeg har for det første ikke julestemning, jeg må nesten klype meg i armen for å forstå at det faktisk er 1 Desember til helgen, November mnd har bare forsvunnet i turbo fart og jeg som trodde jeg hadde gooooood tid !!!
For det andre så blir man veldig redusert når en "hangler" lenge med sykdom og da er ikke jule pynt så mye i tankene men tradisjonen tro så skal stjernene på plass i vinduet og advent staken være på plass til helgen så får det andre komme litt etter litt.
For det tredje: Baking....har ikke bakt en ting enda....planen var å lage mandel makroner på mandag men siden jeg var tom for melis så ble det utsatt til Tirsdag og på Tirsdag lå jeg flat. I dag har jeg som mål og klare å mekke i hop noe middag...! Kansje det blir baking i morgen men det blir ikke mange små kaker her i hus til Jul, heldigvis så har rema 1000 noen greie varianter =)


Av og til så tar ting tid....som feks. å lage blogg innlegg. Når vi malte stuen så flytta vi rundt på en del møbler og her ser du resultatet av spisestuen før og etter :

( spisestuen: nå sofakrok skal også males etter hvert )

Spisebordet flytta vi inn i stua og det kan du se her : Stue før / etter  dersom du ikke har fått det med deg =)

Skap, speil, og sjenk har også blitt flytta bort og inn i kroken kom det sofa =)
Sofa bordet er en gammel kasse som mannen min fikk med hjem en gang fra jobben.
Den skulle kastes og heldigvis så tenkte min kjære at den ville nok jeg ha...
og selvfølgelig ville jeg det !


Egentlig så kunne jeg tenkt meg å solgt de to Ikea sofaene og hatt 4 stk
kurv stoler i denne kroken for det er litt trang med to så "ruvende" sofaer 
men jeg får se etter hvert.

Resultatet:
En lys krok med en blanding av nytt, gammelt og slitt....Takk for at du tittet innom og velkommen tilbake.

Tar meg en hvil jeg....

Ha en fin uke!

Kommentarer

  1. Lekkert :-) Ønsker deg god bedring og ei fin advendtstid :-) Klem Trude

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg