Boligdrøm !

Hei ! mange av dere leser sikkert interiørmagasinet Boligdrøm. For en stund siden hadde de en konkurranse "Boligdrømmekjøkken". Jeg hev meg på med en hastag #boligdrømmekjøkken og så resultertet det i at jeg og @kringlagarden vant vært vårt flotte kaffe servise i fra wik&Walsøe ! Det var utrolig morro. Mitt motto er at det viktigste er ikke å vinne men å delta...vinner man er det en stor bonus !!! Og jammen meg fikk jeg denne gangen en stor BONUS og det å få kjøkkenet på trykk i et bolig blad ...
jeg må si meg veldig stolt over det. Bladet kommer i butikken på Mandag. Er du abonnement har du det nok i posten nå ....! 
Jeg sier bare: Tusen Takk Boligdrøm. Vil du se mer bilder i fra kjøkkenet kan du gå inn på @villatverrteigen på insta! God kveld :))))) - Mona/VillaTverrteigen


Kommentarer

Populære innlegg